Scrol of gebruik de pijltjestoetsen om door de site te navigeren

About

‘It’s you, me and the camera!”

About me

‘Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina! Ik zal mij eerst voorstellen, ik ben Christha! ik fotografeer al sins 2011 en heb ruime ervaring in de fotografie. In 2015 ben ik Officieel gediplomeerd als fotografe, naar een beroeps opleiding van vier jaar. Sins April 2017 ben ik moeder van een prachtige dochter, waar ik dan ook onwijs trots op ben.

Een kleine samenvatting in steekwoorden: spontaan, creatief, eerlijk, kindvriendelijk, enthousiast en ik heb veel geduld! Mocht je nog meer over mij willen weten? Dan mag je me altijd een berichtje sturen, die zal ik zeker beantwoorden. Ook ben je natuurlijk van harte welkom in de studio, zodat je zelf kan beoordelen wie ik ben!