fbpx
Scrol of gebruik de pijltjestoetsen om door de site te navigeren

Birthday Girl!

Hiep Hiep Hoera! Deze dame is vandaag 25 jaar geworden! Eventjes terug mocht ik haar fotograferen en ik vertel jullie graag over die fotoshoot! Deze shoot was echt wel een blog waard! Graag deel ik mijn ervaring! Lees snel verder hier onder…

birthday girl

15 september om 13:00 Hadden Sharona en ik een afspraak om een cakesmash shoot te doen voor haar 25ste verjaardag. We hadden al een paar maanden eerder mail contact gehad. Ze had namelijk een ‘gek’ verzoek. Omdat je mij natuurlijk altijd alles kunt vragen was ik benieuwd wat haar verzoek was. Haar verzoek was een cakesmash shoot voor haar zelf. Ze had eerder voorbeelden gevonden op internet. Ze vond dit wel een uniek verjaardagscadeau voor haar zelf. En eerlijk is eerlijk.. ik moet het haar mee geven, uniek is het zeker! Want wie bedenkt er om een cakesmash te doen op die leeftijd! Ik neem jullie mee naar die dag.

De cake wordt om 12:30 bezorgd door Lekkerzoet, Succes we zijn erg benieuwd!’ zegt Richard van Lekkerzoet terwijl hij weer voor de deur verdwijnt. Ik roep nog snel ‘Ik zal de resultaten met jullie delen!’ Ik lach en zet de taart weg. Ondertussen app heb ik met Sharona. De hele week regent het al, en onze planning was om buiten te fotograferen. Sharona twijfelt.. “zou het niet gaan regenen?” vraagt ze mij. Ik check snel buienrader..  en dan stuur ik haar terug; ‘Volgens buienrader pas om 15:00, ik zou het proberen buiten! Dat zou het mooiste zijn!’

13:00 De deurbel gaat. ‘DINGDONG!!’ Daar staat Sharona samen met haar moeder voor de deur. Ik doe de deur open en ik lach ‘Heb je er zin in?!’ Met een brede lach antwoord Sharona met met een dikke ‘JA!’ Ze heeft twee tassen vol leuke spulletjes mee genomen, ze heeft het namelijk uitgebreid voorbereid hoe ze dit wilt gaan doen en met welke spullen. We lopen naar de locatie een kleine 75 meter van de studio vandaan. We beginnen met het uitpakken van alle meegenomen spulletjes. De taart laten we nog even veilig in de doos staan. Het waait best hard en de slinger die we wilde gebruiken komt hierdoor niet mooi uit. Ik besluit om de slinger weg te laten en hang dan samen met Sharona en haar moeder de overige versiering op. Ik stuur ze waar nodig is, zodat het decor op zijn mooiste er uit komt. Dan ben ik tevreden. Ik haal de taart uit de doos en zet hem neer. Ik vraag Sharona haar plaats in te nemen. Dan gaan we nu echt beginnen!

Birthday Girl

Ze begint best netjes aan de taart. Waarop ik tegen haar zeg.. ‘Als je dit wilt doen, dan moet je het ook echt goed fout doen.’ Sharona lacht naar mij ‘Je hebt gelijk!’ Ze valt de taart aan als of ze twee weken niet heeft gegeten. We lachen met zijn drieën het is natuurlijk een super gek gezicht, een volwassen vrouw die als een klein meisje taart zit te eten. Maar het levert super leuke gekke foto’s op! Daar doen we het voor! Ik wist dat Sharona het helemaal af wou maken met een fles roze wodka en een glas. Ze schonk het in en nam een slokje. Ik keek erna en dacht bij mezelf; ‘Als we toch gek doen, laten we het nog gekker doen’ Ik vroeg Sharona of ze het in haar mond wou gieten en dan niet een beetje maar heeeel veel! Natuurlijk niet door slikken.. Dat zou een beetje teveel van het goede wezen. Dit is het moment dat je eigenlijk live wil mee maken. Wat lachen we samen om dit moment. We maken de shoot af en daarna ruimen we alles netjes op.

We lopen samen weer naar huis, Sharona heeft zich nog even snel opgefrist. Daarna bekijk we de foto’s in de studio en kiezen we de foto’s uit. Wat een geweldige foto’s! Ik zie aan de reactie van Sharona en haar moeder dat ze het geweldig vinden. En ik ook! Wat een ervaring maar wel erg leuk om te mogen doen! Dank je wel voor deze ervaring!

Voor nu! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Sharona, maak er een mooie dag van!

Liefs

Christha

collage kopiëren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*