fbpx
Scrol of gebruik de pijltjestoetsen om door de site te navigeren

Borstvoedings fotoshoot

Even wat anders.. Ik als moeder en als fotografe.. Vandaag heb ik een fotoshoot gedaan met Ilse en haar zoontje. Een borstvoeding fotoshoot. Een wat voor shoot? Een shoot waarbij de moeder haar kindje voedt. En ik leg dit vast, op een mooie manier…

Borstvoeding fotoshoot

Want borstvoeding is ook een mooie manier om je kindje eten te kunnen geven. Dat vindt ik ook. Ik voed mijn dochtertje al 10 maanden. Ik ben dan ook erg dankbaar dat we samen een team zijn. Want een team ben je met je kindje al je borstvoeding geeft. Samen moet je het ontdekken wat voor jullie prettig is. Ik moest het leren en mijn dochter moest het leren…. Het is niet makkelijk en zeker niet pijnloos in het begin. Maar wat doe ik het graag, mijn kleine meisje voeden… maar net zoals een pasgeboren kindje krijg je er geen handleiding bij. Je kant genoeg tips en adviezen krijgen en vinden. Maar niet een van al die adviezen of tips zal precies slaan op jullie als team..

Ik geef borstvoeding overal! Het maakt mij niet uit, wat iemand anders er van denkt. Ik doe wat voor mij en ons goed voelt. Natuurlijk denk ik na waar, hoe en wat het beste is. Maar als ik in het bos loop, en mijn dochtertje krijgt honger… Dan ben ik haar ‘koelkast’ en loop ik vrolijk met mijn baby in mijn armen door het bos. Niemand die wat ziet, want tegenwoordig bestaan er handige hemdjes en shirtjes! En mocht iemand het toch per ongeluk zien? Dan is dat zo.. En vindt diegene het dan niet leuk? Dan kijkt hij of zij maar de andere kant op. Want een kindje eten geven is niet gek. Dat is mooi.

Net zoals de fles, in Nederland mogen we blij zijn dat er uitstekende kunstvoeding is! Die kinderen een goede start mee geven in hun leven, wanneer borstvoeding geen optie is. Elke ouder doet wat hij of zij het beste vindt voor hun kindje. Daar mag niemand een oordeel over hebben. Alle ouders zullen hun kindje het beste geven! Want alle trotse papa’s en mama’s kiezen bewust de keuzes voor hun dierbaarste bezit.

Ik wil nog zeggen.. Ik als borstvoedings- mama ben net zoveel voor fles voeding als borstvoeding. Want zoals hier boven beschreven. Elke ouder maakt de beste keuzes voor hun kindje!

Liefs,

Borstvoeding fotoshoot

Deze foto’s van mij, zijn gemaakte door Ilse Brattinga

1 comment

  1. Jammer genoeg nooit borstvoeding kunnen geven. Maar heel mooi geschreven en vinden mensen het raar of niet passend in het openbaar dan kijken ze toch lekker een andere kant op!
    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*