fbpx
Scrol of gebruik de pijltjestoetsen om door de site te navigeren

Marko en Renate

DSC_9835 DSC_9789 DSC_9810 DSC_9701 DSC_9873 

Afgelopen maandag mocht ik aanwezig zijn op de grote dag van Marko en Renate! Met zijn tweeën op de fiets, die vrolijk versierd waren naar het gemeentehuis. Om 09:00 waren wij allemaal aanwezig en mochten we plaats nemen in de hal. Na een kleine tien minuten was het zo ver! We gingen naar de ruimte waar de ceremonie zou gaan plaats vinden. De familie, Marko en Renate mochten plaats nemen.

Vanaf dat moment ging het snel, Marko en Renate mochten gaan staan en elkaars rechterhand geven. Ze keken elkaar liefdevol in de ogen en de ambtenaar vroeg hun de belangrijkste vraag van deze dag. Marko beantwoorde natuurlijk volmondig de vraag als eerste met een “JA!’ waarop niet veel later Renate ook volgde met een zelfde ‘JA!’. De ambtenaar verklaarde Marko en Renate als man en vrouw en er mocht gekust worden. Een mooi moment tussen dit prachtige echtpaar, waarop zij elkaar voor het eerst kusten als man en vrouw.

De ringen werden bij elkaar om gedaan en ze pasten perfect! Daarna mocht de trouw akte getekend worden, Marko en Renate mochten als eerste tekenen. Ik zag ze tekenen met een blije glimlach op hun gezicht van geluk! Daarna mochten de getuigen ook hun handtekening zetten en werd het officieel afgesloten met de handtekening van de ambtenaar van de burgerlijke stand. Die de familie de Haan officieel feliciteerde met hun huwelijk en overhandigde het trouwboekje.

Na de ceremonie heb ik een erg leuke groepsfoto van het gezelschap mogen maken bij de Oldehove in Leeuwarden. Na deze foto zijn wij met zijn allen richting Fire cafe gegaan om daar samen met de familie gezellig een kop koffie te drinken met een heerlijke stuk gebak. Nadat we met zijn allen geproost hebben op dit prachtige huwelijk zijn Marko, Renate en ik op pad gegaan om de fotoshoot te gaan doen in de binnenstad. We hadden licht bewolkt weer, we hoopten erop dat het droog zou blijven, en dat bleef het gelukkig!

We zijn eerst door de kleine straatjes van de binnenstad van Leeuwarden gelopen en hebben daar prachtige foto’s kunnen maken. Ik had bedacht dat we ook nog een aantal foto’s zouden gaan maken bij het Sint Anthony Gasthuis waar zich een prachtige tuin bevind in de binnenstad van Leeuwarden. Marko en Renate waren verrast door deze locatie, ze wisten niet dat deze prachtige plek bestond. Ze waren enorm enthousiast over deze bijzondere locatie! Ook daar hebben we enorm veel mooie foto’s mogen maken. Nadat we klaar waren bij de tuin van het gasthuis zijn we terug gelopen richting het centrum van Leeuwarden, waarbij we ook nog een aantal foto’s hebben gemaakt in een aantal mooie steegjes van Leeuwarden.

Na een klein anderhalf uur rond de stad te hebben gefotografeerd zijn we samen naar het Vossenparkje gegaan om daar nog een aantal foto’s te kunnen maken in een natuurlijke omgeving. Daar hebben we ook hele mooie foto’s gemaakt. We hebben ook nog een aantal prachtige detail foto’s geschoten met de echo van hun nu nog ongeboren kindje! Daarna hebben we afscheid van elkaar genomen. Marko, Renate en jullie kleine wonder ik wens jullie al het geluk van de wereld! Hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijk!

Liefs,

Christha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*