De Winnaars van de fotowedstrijd

Momenteel is het iets over 22:00, tijd om de winnaar bekend te maken. Maar voordat ik deze officieel kenbaar maak.. wil ik jullie graag nog even mee nemen naar deze dag, en het gevolg van deze dag. Woensdag 15 juli, heb ik 13 prachtige kinderen mogen fotograferen, ieder met hun eigen bijzondere karakters. Ik vindt het bijzonder dat ik deze kinderen mag fotograferen, en dat de ouders hun kindje hebben opgegeven. Ik heb diverse plaatsnamen voor bij horen komen, waar mensen bereid waren om naar Leeuwarden te reizen. Natuurlijk Leeuwarden en omstreken maar ook, Urk, Lemmer, Sneek, Buitenpost, en zelf Veendam. Wat ben ik ontzettend dankbaar dat ik dus volgers heb over heel Nederland, en dan voornamelijk het noorden. Maar niet alleen volgen, maar door daadwerkelijk een fotoshoot komen doen of boeken.
DANK JE WEL! Met hoofdletters, want ik ben hier oprecht heel dankbaar voor!

Die woensdag was gevuld met korte shoots, totaal dertien korte fotoshoots gedaan. De dress code was een zwart effen shirtje. Voor het mooiste effect en zodat iedereen een zelfde foto zal hebben. Helaas niet iedereen heeft zich daar aangehouden. En daarmee vallen deze modelletjes ook al buiten de Jury prijs. Ik wilde het namelijk voor iedereen zo eerlijk mogelijk houden voor alle deelnemers. Maar waar het vooral om ging was dat de kinderen er zin aan hadden, dat ze konden genieten! En vooral dat ze hun zelf konden terug bekijken op een mooie foto. Waar ze trots op kunnen zijn.
Ik ben trots op al deze kinderen. Van 3 jaar oud tot 14 jaar oud, allemaal!

Ik heb alleen maar lieve kinderen gezien, ze wilde allemaal. De een vond het wel iets spannender dan de ander, maar dat maakt niet uit. Plezier is het belangrijkste, en jezelf kunnen zijn. En ik dank dat deze dertien kinderen allemaal op hun gemak waren en hun foto laat zien wie ze zijn. Gewoon puur, niet meer niet minder. Laten we voorop stellen dat voor mij alle kinderen winnaars zijn, daarom hebben ze allemaal een gratis fotoshoot kunnen doen. Omdat ik alle kinderen en hun ouders wil bedanken voor het mee doen en het fanatiek mee doen. Krijgen alle kinderen en hun ouders die de dag zijn gekomen; 20% korting op een shoot in de zomervakantie.

We zijn inmiddels aangekomen bij de jury prijs, de winnaar is door mij gekozen en kan niet worden over gestemd. Ik kies met gevoel. De foto, het kind en hoe hij/zij was tijdens de shoot. Twee foto’s/kinderen sprongen daarvoor mij uit. En eerlijk gezegd ik kon niet tussen deze twee deelnemers kiezen. Maar goed keuzes moeten gemaakt worden. Ik heb voor een klein ventje gekozen, die ik echt waanzinnig vond tijdens de shoot. Elke foto, deed hij iets met zijn gezicht, elke foto was anders. En hij vond het geweldig. Hij was als ik het goud heb onthouden 4 jaar misschien! Sorry, ik weet het niet precies uit mijn hoofd meer. Maar jong, en ik vond hem echt uitspringen.

Hierbij de winnaar van de jury prijs:
Jij ontvang van mij een super stoere shoot in het centrum van Leeuwarden! Deze shoot plannen we z.s.m. in zodat we deze vakantie nog de foto’s kunnen maken.

De zoon van Gjalt Walda

En dan de winnaar met de meeste stemmen! Spannend was het wel van alle deelnemers gingen de eerste 2 dagen gelijk op. Fanatiek deelde ouders hun kroost en met succes. De gemiddelde score van de meeste deelnemers was ongeveer 150 stemmen! En terecht. Want alle deelnemers waren toppers. Van het weekend is de strijd compleet lost gebarsten, de nummers 1/2/3 gingen nog harder hun best doen en dat was te zien. Al snel lieten ze nummer 3 achter hun. En uiteindelijk heeft de laatste 36 uren het verschil gemaakt met nummer een en twee. Maar uiteindelijk kan er maar 1 de winnaar zijn!

De winnaar is geworden met maar liefst 531 stemmen is:

De zoon van Oanne Maria Weening

Ook voor jou heb ik een prachtige shoot in een mooi park in gedachten in Leeuwarden. Graag plan ik ook z.s.m. een afspraak met jou in zodat ook jij deze zomer vakantie ook prachtige foto’s kan ontvangen! Ik hoop dat alle deelnemers met heel veel plezier hebben mee gedaan aan de shoot dag. En enorm blij zijn met de resultaten van deze dag en dat ze trots zijn op hun kinderen. Ik wens jullie een hele fijne zomervakantie!

Liefs Christha

POST A COMMENT