Geposeerde newborn shoot Leeuwarden

Vandaag weer een prachtige kleine meid mogen vastleggen. Deze mooie dame Isabella met haar bos haren, mocht ik fotograferen. Ik heb haar eerlijk gewrapt, dat vond ze heel erg prettig. Daarna viel ze snel in slaap in combinatie met de baby susher die in de studio aanwezig is. Ik heb diverse opstellingen met haar gedaan, van de beanbag tot een mandje en alles daar tussen in. Even is Isabella wakker geweest, en dat leverde prachtige foto’s op met haar heldere blik.

Nadat Isabella alleen klaar was kwamen haar grote zussen van 5 en 3 ook naar de studio om een aantal foto’s samen te maken. En dit ging erg goed. Ik hielp ze met poseren waardoor ze goed wisten wat ze moesten doen. En die foto’s zijn prachtig geworden. Aan moeders reactie tijdens de shoot te horen was ze er op dat moment al heel erg blij me. Daarna ronden we de shoot af en gaan we achter de computer samen de foto’s uitzoeken. De twee oudste dames krijgen wat lekkers van mij, met toestemming van hun moeder natuurlijk. Omdat ze zo hun best hebben gedaan.

De foto’s zijn prachtig geworden, en zie hiervoor enkele foto’s hieronder van de shoot. Het was weer een gezellige middag met deze 4 dames in de studio.

Liefs

Christha