Gezin fotoshoot Friesland

Wat zijn grote zussen altijd leuk met een klein baby broertje. Roos en Sara hebben al diverse keren voor mij camera gestaan in de jaren, maar dit keer was hun baby broertje van 4 weken ook mee! Zijn allereerste keer bij mij voor de camera. Deze twee trotse groten zussen hebben het geweldig gedaan!

De moeder van deze 3 kinderen wilde heel graag nieuwe foto’s van de kinderen en enkele foto’s van het gezin. Natuurlijk wilde ik ze daar mee helpen en kwamen ze weer opnieuw naar de fotostudio voor weer een prachtige herinnering te laten maken. Ik verwelkom het gezin en Maaike (de moeder) laat haar wensen zien betreft wat ze graag wilt. Ze wilt graag een foto vervangen voor een recente foto en dan met natuurlijk de jongste erbij. We beginnen daarmee. Ondertussen kletsen we gezellig en stellen we de meiden op hun gemak. De vader van deze drie kinderen Joeri, verteld mij dan dat het hem wel heel erg leuk lijkt om eens een fotoshoot te doen met zijn vader erbij. Dan zouden de drie generaties samen op de foto komen.

En dan zeg ik ‘Anders bel je vader toch gewoon op?’ Beide ouders kijken elkaar, en ach waarom niet. Ze zijn er tenslotte nu al. De vader van Joeri woont vlakbij en kan het op lopend doen, dus het kan toevallig. We gaan verder met foto’s maken. Ik heb een mini sofa die eigenlijk nooit gebruikt. Of beter gezegd nog nooit heb gebruikt, maar alleen een beetje mooi staat te doen op de kast. Ik dacht dit is het moment om het bankje te gebruiken. En eerlijk is eerlijk het is echt enorm gaaf geworden! Zie hieronder de foto’s voor het eind resultaat. Daarna maken we nog wat foto’s apart en samen als gezin. Niet veel later is Opa ook binnen gekomen en maken we dan een paar foto’s met zijn eerste kleinzoon en daarna met zijn zoon en kleinzoon. Opa doet het geweldig! De foto’s zijn fantastisch, al zeg ik het zelf…. We kiezen daarna de foto’s uit en ik bewerk ze na de shoot en stuur ze op. De foto’s zijn allemaal prachtig geworden!

Liefs

Christha

POST A COMMENT