fbpx
Scrol of gebruik de pijltjestoetsen om door de site te navigeren

In het bos

Gisteren op Zondag 4 november 2019 ben ik samen met deze prachtige familie op pad geweest in het bos. Om daar vooral te genieten van de kinderen en de natuur, en dat vast te laten leggen, door mij.

We spreken af in Oranjewoud, daar is een prachtig gebied. Waar je in kan wandelen, rennen, fietsen en natuurlijk kan fotograferen! Aangekomen op de locatie, waren we niet helemaal bij het juiste gebied. Marco en zijn gezin reden ons achteraan, naar de plek waar we uiteindelijk het bos in zouden gaan. Daar aan gekomen was gelijk Antje direct enthousiast

“Dit is precies wat we mooi vinden! Met deze kleuren!”

We gingen direct het bos in en lieten de kinderen heerlijk rennen, springen en gek doen. Takken werden versleept, kusjes uitgedeeld en er werd voor al plezier gemaakt! En ergens tussendoor is er geposeerd. Zo is de fotoshoot een wisselde reportage geworden tussen spontane en geposeerde beelden. 

Het was vallen en opstaan, lachen en door gaan! De Jongens vlogen elkaar in de bosjes achter elkaar aan. En ik.. Tjaa.. Ik deed natuurlijk mee.. En dat leverde prachtige portretten op van de jongens. Bij beide jongens, twee stralende ogen die alles zeggen! Plezier heel veel plezier!  En als kinderen plezier hebben, dan hebben de ouders dat ook. Alleen maar liefde in dit prachtige gezin! 

Ik geniet oprecht van mijn werk, als ik de liefde in een gezin mag fotograferen. Dat families zoals deze mij al een aantal jaar vragen hun geluk te mogen vastleggen. Ik vindt het prachtig om deze jongens en andere kinderen zien opgroeien voor de lens. De herkenning die ze hebben als ze mij zien, ze weten dat we er samen een leuke shoot van gaan maken! 

Het was een prachtige middag met geweldige foto’s als eind resultaat.
Ik heb genoten, en ik denk Marco, Antje en de jongens ook! 

Liefs Christha 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*