Scrol of gebruik de pijltjestoetsen om door de site te navigeren

Kleine Leon

DSC_0031zw DSC_0093zw DSC_0080zw blog DSC_0098 DSC_0017
Vandaag mocht ik de kleine Leon van Jaap en Jolanda ontmoeten. Hij is nog maar 10 dagen jong maar wat een prachtig mannetje, met zijn mooie haren en zijn fijne gezichtje. Rond 11:00 vandaag arriveerde dit fanatische gezinnetje in de daglicht studio.

Zodra we in de studio kwamen werd Leon wakker. De studio was heerlijk warm voor de kleine man. Zijn papa haalde hem uit de reiswieg en heeft hem zijn kleertjes uitgedaan tot zijn luier. Deze laten we altijd nog om tot dat het kindje helemaal slaapt. Maar Leon had zich bedacht dat hij eigenlijk nog niet wou slapen. Zijn moeder heeft hem toen kunnen voeden waarna Leon nog wat rustiger werd. Na de voeding heb ik Leon overgenomen en heb ik hem heerlijk gewiegd.

Wat is dat ook bijzonder om die kleine kindjes vast te houden. Ik kon hem nu goed bewonderen hoe mooi hij is! Kleine handjes, fijne neusje, twee heldere blauwe oogjes en vooral zijn haar viel op! Wat een mooie jongen! Ondanks dat ik Leon in slaap probeerde te krijgen bleef hij helder om zich heen kijken. Zijn papa heeft aangeven dat Leon vaak erg rustig bij hem is. Daarop heb ik Leon even aan zijn papa gegeven. Maar zelf toen was de kleine man nog de ruimte aan het verkennen met zijn blauwe ogen.

Uiteindelijk hebben we besloten om Leon heerlijk in te bakeren met een mooie blauwe wrap. Met succes! Hij vond het heerlijk, ik aaide hem over zijn hoofdje en langzaam viel hij in slaap. Hij lachte nog een paar keer naar me. Ontzettend mooi om te zien! Nadat we een aantal mooie foto’s met de wraps te hebben gemaakt zijn we naar het volgende onderdeel gegaan.

Papa Jaap is fanatiek motorrijder. Hij had dan ook de wens om zijn stoere mannetje in de helm te fotograferen. Wat een ontzettend leuk idee! Omdat Leon heerlijk sliep hadden we gelukkig hier de kans voor. Mocht het niet lukken dan vonden Jolanda en Jaap dit niet erg, maar zouden het enorm gaaf vinden dat het zou lukken. Voorzichtig plaats ik Leon in de helm, ik blijf hem ondersteunen. Wanneer papa de helm voorzichtig oppakt, loopt ik samen met hem naar de plek waar ik de foto zal nemen. Ik vraag Jolanda of zij Leon wil ondersteunen voor de veiligheid van de kleine man. Deze foto kan je echt niet maken zonder ondersteuning! De handen van Jolanda zal ik later in Photoshop wegwerken, zodat deze niet meer te zien zijn. Even laat Leon weten dat hij het een beetje gek vind aanvoelen in de helm,  maar naar enkele seconde vind hij het prima en slaapt hij heerlijk door.  We maken een aantal fanatische foto’s! Ik zie twee super blije ouders, dat maakt mij ook erg blij! Daar doe ik het voor. Deze twee geweldige ouders gelukkig maken met een prachtige herinnering.

Daarna maak ik nog een aantal foto’s alleen van Leon. Niet veel later vind Leon het wel prima en heeft hij zijn oogjes weer open gedaan. De slaap is uit en het geduld is duidelijk op. Samen met zijn papa en mama besluit ik dat we genoeg beeld materiaal hebben. Leon word aangekleed en ik zet de foto’s op de computer. Waarnaar we samen de foto’s uitkiezen van deze fotoshoot! De foto’s zijn enorm gaaf en mooi geworden! Ze zijn stoer maar ook puur! Nadat we de foto’s hebben uitgekozen neem ik afscheid van dit prachtige gezin en ga ik druk bezig met foto’s bewerken. Inmiddels heb ik ze af en gaan ze vandaag nog naar Leon en zijn ouders.

Lieve Jaap, Jolanda en kleine Leon ik wens jullie alle liefde en geluk toe met jullie fantastische gezin! Ik heb vandaag twee geweldige ouders gezien die enorm trots zijn op hun kleine man. Geniet van elkaar, nogmaals bedankt dat ik Leon mocht ontmoeten en fotograferen.

Liefs,

Christha

2 comments

  1. We vonden het super! En zijn super blij met de eindresultaten.
    Bedankt voor de leuke dag! We komen zeker weer eens terug!

  2. Het was een hele leuke ervaring in een relaxte omgeving. We zijn enorm blij met de eindresultaten! Een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*