Locatie Fotoshoot Leeuwarden

Vandaag is het zaterdag meestal een van de drukste dagen in de week betreft fotoshoot. En dit keer niet anders! Vandaag staan er maar liefst drie in mijn agenda. Maar we beginnen vanochtend met Yassin. Hij en zijn moeder komen jaarlijks bij mij een fotoshoot doen in september. Vanaf dat hij 9 maanden oud is ongeveer, hierdoor weet hij precies wie ik ben. We spreken af in het vossenpark in Leeuwarden. Zijn moeder zet hem alvast af en parkeert daarna de auto. Yassin loopt naar me toe ‘Hoi Christha!’ ik begroet hem; Heey vriend, heb je er zin aan? Hij gaat naast me zitten op het park bankje. Hij lacht ‘Ja! met jou is het altijd leuk’.

Ik vraag hem of we alvast zullen starten, hij vindt het altijd fijn als zijn moeder op afstand mee kijkt. Dat werkt voor hem het beste dan gaat hij helemaal los. En krijg ik de mooiste verhalen en lachen. We maken eerst een serie foto’s bij een boom en daarna iets meer richting groene bosjes. Hij luistert goed naar mij, dat doet hij eigenlijk altijd en helemaal als we op locatie zijn. Dat vindt hij het leukste dan kan hij tussen de foto’s door even gek doen, spelen of even wat vertellen. Voor Yassin is het belangrijk dat hij zich kan ontspannen tussen de regels door. En samen zorgen we daarvoor dat hij dat ook doet. En op die manier maken we samen de mooiste foto’s.

Zijn moeder loopt voor ons uit op afstand, de foto’s die ik van Yassin heb gemaakt zijn klaar. We maken ook altijd nog een foto van moeder en zoon samen. Dus ik vraag aan Yassin of hij zijn moeder wilt roepen en vragen of ze op de foto wilt. Met een lach rent hij naar zijn moeder en vraagt of ze op de foto wilt. Natuurlijk wilt ze dat. We gaan naar het ‘Eilandje’ van het park daar is een mooi centraal punt waar verschillende bomen groeien die erg fotogeniek zijn. We maken een aantal foto’s van moeder en kind samen. Ze stralen samen en hebben de grootste lol.

Nadat deze foto’s zijn genomen lopen we samen terug naar de plek waar we elkaar ontmoet hebben. Ik krijg spontaan een knuffel van Yassin. Ik ben oprecht blij, dat hij het zo naar zijn zin heeft gehad en zich altijd op zijn gemak voelt. En dat hij mij zomaar een knuffel geeft zegt natuurlijk genoeg. Dank je wel Yassin! Je bent een geweldige jongen!

Liefs

Christha

POST A COMMENT