Make-over fotoshoot

Gisteren was ik op pad om samen met MECO Cosmetics en Tichas Damesmode, de twee winnaressen een make-over te geven met aansluitend een fotoshoot! Wil jij weten hoe deze dag verliep? Lees dan snel verder hieronder!

DSC_0084
Het is vandaag 5 december ik rij naar de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden waar beide zaken zijn gevestigd. Ik loop bij Meco Cosmetics binnen en daar tref ik de twee eigenaressen Denise en Tiffany en de twee winnaressen aan. Ik stel mijzelf voor en zie dat ze er al bijna helemaal klaar voor zijn. We maken nog een aantal backstage foto’s en daarna vertrekken we naar Tichas Damesmode. Daar aangekomen worden de dames gestyled en mogen ze enorm veel kleren passen van jurkjes tot broeken! Er wordt goed gekeken naar wat bij de dames past en ook wordt hun eigen smaak hierin mee genomen. Uiteindelijk komen we uit op twee mooie outfits te beide dames erg goed staan! Tijdens dit proces maak ik ook een aantal foto’s voor achter de schermen.

Backstage
Hierna vertrek ik samen met Tiffany en de dames naar het zaailand. We gaan in de binnenstad foto’s maken. Ondertussen nemen wij een live video op, waarbij mensen op mijn facebook mee kunnen kijken. Wil je deze bekijken? klik dan HIER! Ik poseer de dames op het zaailand en we lopen daarna na een steeg met een mooie wit/grijze muur. Hier maken we ook een aantal foto’s. Daarna sluit ik de live video af. We vervolgen onze route en gaan naar verschillende locaties in de binnenstad waar we de dames laten poseren. Zowel samen als apart. We maken een aantal prachtige foto’s en lopen daarna terug naar MECO. We nemen afscheid van elkaar en ons team wenst hun heel veel plezier met deze toffe look en alvast de foto’s!

Dames, ik wens jullie heel veel plezier met jullie outfit en deze prachtige look. Ik hoop dat jullie ook erg blij zullen zijn met de foto’s! Het was enorm leuk om jullie te mogen fotograferen!

Liefs

Christha

Locatie Shoot

COMMENTS

 • Mariska en Marijke

  19 december 2017

  Mariska en ik hebben de dag ook als geslaagd ervaren! Wij begonnen in de ochtend eerst met onze haren krullen bij mij thuis. Daarna op naar MECO. We werden ontvangen door twee leuke dames, Denise en Tiffany. Kregen een bakje koffie en thee aangeboden en mochten gelijk gaan zitten.
  Daar werd precies uitgelegd wat ze allemaal gingen doen. Heel proffecioneel.
  Na een kleine drie kwartier kwam Christha ook binnen. Elkaar even voorstellen en dan alvast de dag doornemen. We zouden hierna naar Ticha’s damesmode. De winkels zitten bijna naast elkaar. Ideaal.
  Daar mochten we zelf alvast even de winkel doorlopen en kijken of we wat leuks konden vinden. Christha maakt tussendoor wat foto’s. We worden leuk geholpen en na een paar outfits gepast te hebben, hebben we een keuze gemaakt. Zo leuk dat we deze outfit gewoon krijgen! Wat een verwennerij!
  En dan is het tijd voor de fotoshoot. Die zou buiten in de stad plaats vinden. Lekker koud zonder jas maar dat maakt ons niks uit. We hebben deze dag echt genoten. Wat een luxe. Eerst mooi opgemaakt worden, outfit krijgen en een fotoshoot. Nooit gedacht dat wij , uit meer dan 1000 reacties, uitgeloot zouden worden voor deze dag! Zeer leuke verrassing. Jullie hebben het erg leuk gedaan dames! Onze complimenten

POST A COMMENT