fbpx
Scrol of gebruik de pijltjestoetsen om door de site te navigeren

Melk bad

Goedemiddag! Vanochtend heb ik toch iets leuks gedaan! Ik heb mijn mini badkamer om getoverd tot een fotoshoot-locatie! Ik heb super mooi daglicht in mijn badkamer en natuurlijk een bad, de middelen voor een mooie fotoshoot!

Melk bad shoot

Vandaag was het zo ver. Ik heb afgesproken met Marijke, om haar prachtige zwangere buik te fotograferen. Mijn idee was om dit keer het anders te doen dan een standaard zwangerschaps reportage. Na eerder overleg met Marijke hebben we samen besloten om een melk bad sessie te doen!

Gisteren heb ik een aantal verschillende bloemen gekocht en natuurlijk melk! We hebben 2 liter melk gebruikt op een vol bad met dit als eind resultaat! Ongelofelijk toch, hoe snel water wit ‘kleurt’. Ik heb het bad eerste heerlijk om tempratuur gebracht, voor mijn model. Zodat ze straks lekker relaxt in het bad kon.

We hebben een witte kanten jurk voor in het bad en ze trekt natuurlijk witte lingerie aan. Hierdoor is het toch net wat netter en vinden wij het persoonlijk mooier. Daarna stapt Marijke in bad, ze gaat lekker liggen en ik leg de bloemen en bladeren in het water.

Ik maak verschillende settingen met de bloemen en bladeren. Ik wissel de standpunten, zodat we lekker veel variatie hebben om uit te kiezen.  Nadat we een kleine 100 foto’s hebben gemaakt ronden we de sessie af. Met prachtige eind resultaten. We bekijken daarna samen de foto’s en zijn tevreden!

We nemen afscheid van elkaar en ik ga druk aan de slag om de foto’s te bewerken. Wat zijn ze gaaf geworden! Ik ben dan ook erg benieuwd wat jullie ervan vinden! Laten jullie hier onder een reactie achter? Ik ben benieuwd!

Liefs

DSC_95655iioi

 

 

12 comments

  1. Prachtig zuiver en mer veel liefde gedaan super.

  2. Wauw meid!! Dat heb je weer ongelooflijk mooi gedaan….

  3. Waauuuwie? als ik nog zwanger was had ik het wel geweten! Super gave fotos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*