Newborn Foto’s Leeuwarden

Vandaag mocht ik weer een prachtig newborn meisje fotograferen. En zoals jullie weten vindt ik baby’tjes echt leuk! En deze mooie meid had ook een flink bos haar. Prachtig! Haar ouders mocht ik al fotograferen tijdens de zwangerschap. Maar vandaag mocht ik hun kleine meisje ontmoeten en fotograferen. En wat heeft dit meisje het goed gedaan. Haar mama haalde Xara uit de Maxi-Cosi en trok haar kleertjes uit op het aankleed kussen. Daarna nam ik haar over. Een prachtig meisje met helder blauwe ogen en donkere haartjes. Ik begon haar in te wrapen. Ze was erg helder en wakker en was benieuwd of ze ging slapen. Ik legde haar neer op de beanbag en begon met foto’s te maken. Ze keek mij recht in de camera met haar grote ogen en nog geen 30 seconde later viel ze in slaap. Ik maakte een paar foto’s slapende, wisselde ook van wrap en gebruikte natuurlijk de handgemaakte haarbandjes. Het stond haar allemaal prachtig. Haar ouders wilde het niet te roze maar wel een beetje meisje meisje. Ik denk dat we daar goed in zijn geslaagd, door een zachte kleur roze te gebruiken met een paars/wijn kleurige wrap te gebruiken.

Daarna legde ik haar op de andere beanbag met deze keer het bruine wollen vacht en ik wrapte haar in de huidkleurige wrap. De donker bruine kleur stond haar prachtig. Ik maakte nog een aantal foto’s en daarna deed ik het kacheltje aan. De studio werd lekker warm en ik haalde de wraps om haar vandaan. Ik poseer haar opnieuw op de beanbag en maak nog een aantal prachtige foto’s. En dan komt er een hele grote plas, precies op dat moment zijn we ook klaar met de shoot. Het risico van het vak, in de wasmachine de kleden en het is weer als nieuw. We kiezen daarna de foto’s uit en we vinden samen de foto’s prachtig ze staat overal erg mooi op de foto’s. Ik heb de foto’s net bewerk en zijn nu onderweg naar de ouders. Die zullen er vast weer blij mee zijn.

Lieve Xara, ik wens jou heel veel geluk in jou leventje.

Liefs

Christha

POST A COMMENT