Newborn fotoshoot Friesland

Vandaag weer een prachtig newborn meisje mogen ontvangen in de studio. Samen met haar papa, mama en grote broer Jesper. Vandaag is Lauren 6 daagjes jong, omdat haar ouders een foto op het geboorte kaartje wilden, hebben we dit vooraf afgesproken. Vooraf heb ik het geboorte kaartje gekregen zodat ik goed kon kijken welke kleuren hierbij paste. Ik heb naturel tinten gebruikt en een hele zachte witte crème kleur. Hoe de foto van het geboorte kaartje is geworden, hou ik nog even geheim. Want de foto is net door gestuurd, en gaat direct naar de drukker. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat. De ouders van deze mooie meid, zal mij ook een kaartje sturen. Ik ben erg benieuwd. Ik zal deze delen in mijn story’s op facebook en Instagram.

Ik start de shoot met een foto van grote broer Jesper en zijn zusje Lauren. Jesper vindt het wel een beetje spannend. En dag is natuurlijk logisch want je kleine zusje vasthouden is best een uitdaging als je zelf nog een kleine man bent. Samen met papa stel ik Jesper gerust. Hij volgt ons en uiterlijk maken we een aantal prachtige foto’s samen. Ik neem daarna Lauren over, ondertussen speelt grote broer lekker met zijn auto’s. Auto’s zijn natuurlijk zoveel leuker dan de fotoshoot, af en toe komt Jesper wel even om het hoekje kijken. Wat gebeurt er nu precies met Lauren. Ik vertel hem waar hij goed kan kijken en hij kijkt even mee, snel gaat hij daarna weer spelen. Ik wrap Lauren in en leg haar neer en gebruik diverse haarbandjes. Dit keer gebruik een haarbandje uit het buitenland Hongarije komt deze weg, hand gemaakt. Daarna wrap ik haar in een heel zacht kanten wrap die haar prachtig staat. Ik poseer haar op de beanbag en als dit klaar is gebruik ik de nude wrap die prachtig staat bij foto’s van het gezin. Ik overval de ouders een beetje met de vraag of ze wellicht hun kleding zouden willen uittrekken. Ze hebben namelijk thuis over de outfit nagedacht. Maar ik krijg een positieve reactie ‘We vertrouwen helemaal op jou!’ Leuk om te horen en mama trekt als eerste haar kleding uit ik leg uit hoe ze haar kindje moest vasthouden en leg dan haar kleine meid in haar armen. Ik maak een aantal prachtige foto’s en maak daarna de gezinsfoto’s. Aansluitend fotografeer ik papa ook met zijn pasgeboren dochter.

Na deze foto’s neem ik Lauren over en haal de wraps om haar vandaan, ik poseer haar nog bloot op de beanbag. Ze begint een beetje honger te krijgen dus we ronden de shoot af. Ze heeft het perfect gedaan en we hebben echt geweldige foto’s gemaakt! Papa, mama en ik zijn tevreden! En zeg nou zelf zijn het geen plaatjes?!

Liefs

Christha

POST A COMMENT