Newborn Geposeerd

Vandaag mocht ik weer een prachtig mannetje, samen met zijn ouders ontvangen in de fotostudio. Dit mooie mannetje is geboren met 36 weken en is deze week twee weekjes jong. Tijd voor zijn eerste fotoshoot. De geposeerde newbornshoot. Slapend wordt hij uit de Maxi-Cosi gehaald. Zijn ouders kleden hem uit en verschonen zijn luier. Die luier werd alleen niet een luier, maar liefst drie schone luiers zijn nodig. Daarna pak ik hem op en begin hem in te wrappen. Hij is even onrustig maar al snel wordt hij rustig van inbakkeren. Ik heb zoals jullie weten een workflow, die ik vaak steeds bij elke newborn shoot toepas ook deze keer. Ik begin bij de beanbag ik poseer hem en begin met fotograferen. Daarna doe ik hem een lief mutsje op, hij wordt een beetje wakker maar blijft gelukkig wel rustig. Vooraf aan de shoot hebben de ouders verteld dat hij om 8:00 eten heeft gehad. Dit betekend dat hij zo elk moment weer honger zal hebben. Ik leg hem daarna nog in gewrapt op het zachte crème kleurige schapen vacht/kleed.

Hij wordt een klein beetje onrustig en ik vraag of de ouders nu de voeding willen geven zodat hij even kan rusten. Dit vinden zei prima en ze maken de fles klaar. Deze drinkt hij lekker op en daarna vervolgt de fotoshoot weer. Ik leg hem daarna opnieuw op de beanbag dit keer met een donker blauwe backdrop. Ik haal de wraps langzaam van hem af en leg hem neer. Ik maak eerst een aantal foto’s van zijn gezichtje en daarna van hem volledig. Hij doet het super goed! Heel goed gedaan kleine man. Daarna wrap ik hem opnieuw in. Ik poseer hem eerst met zijn moeder, en daarna met zijn vader. Daarna volgen er nog een aantal gezin foto’s en dan is hij alweer klaar. Hij heeft het super goed gedaan en het resultaat mag er wezen!

We zoeken daarna samen de mooiste foto’s uit die ik ga bewerken. De keuze is ruim want hij staat er prachtig op en we hebben een mooier gevarieerde keuze. Wat ik nog niet heb verteld van deze fotoshoot maar wel wil graag vermelden. Deze mama vlogt en heeft tijdens de fotoshoot ook beelden gemaakt die we later terug kunnen vinden op youtube. Wil je dit zien? Hou dan haar youtube account in de gaten onder naam
INDAY GARNET je kan op de naam klikken en dan wordt je doorverwezen. Ik ben in iedergeval erg benieuwd naar het filmpje.

Voor nu wens ik dit kleine mannetje heel veel liefde en geluk is zijn leven.

Liefs

Christha

COMMENTS

 • annaBanana

  7 oktober 2021

  Wow! so beautiful..
  Kaninditnsaninyong mga kuha inday garnet…❤️❤️

 • Jennilyn tubilla

  7 oktober 2021

  Hi inday hornet❤️so beautiful family soooo adorable baby.god blessed 😇😇😇😇

 • Rosevie

  7 oktober 2021

  Adorable baby … Godbless you more garnet❤️❤️❤️

 • Jonnalyn Quial

  7 oktober 2021

  What a beautiful captures ❤️ I’m so in love with this family.. thank you for making us inspired.

 • Charen Arreza

  8 oktober 2021

  Wow ka nice pogi ni dodong gamay💙💙💙

POST A COMMENT