Newborn shoot Friesland

Gisteren weer een fijne maar prachtige fotoshoot gehad met dit lieve kleine mannetje. Hij kwam slapend de studio binnen met een net gevuld buikje. Zijn ouders namen hem mee naar de studio voor een geposeerde newborn shoot. Hij deed het geweldig de volledige shoot. Tussen door een klein flesje en dat vond hij heerlijk. Ik begon met de eerste setting op de beanbag, ingewrapt vandaag heb ik gekozen voor naturel tinten. De eerste setting was dan ook op een mooie bruine tint. Daarna heb ik hem geposeerd in een houten bak, met daarbij een hand gemaakt mutsje. Het stond hem echt enorm schattig! Hij liet zich ook heerlijk poseren vond het erg fijn.

Daarna volgende een setting op een wollen kleed de kleur van dit kleed is crème. Met daarbij een hand gebreide wrap, het stond hem echt heel erg mooi met zijn kleine blonde haartjes. Deze setting doe ik vrijwel altijd elke newborn shoot. Alleen elke keer net weer wat anders waardoor er wel afwisseling is in de fotoshoot. Maar ik doe deze setting erg graag. En als laatste heb ik nog een aantal ‘bloot’ foto’s gemaakt op de beanbag om af de foto’s van hem alleen af te ronden. Zie hieronder die foto’s ze zijn echt prachtig geworden! Daarna volgende foto’s met de ouders en natuurlijk een leuke foto van papa en mama apart met hun zoontje. Als waren modellen staan ze heel geposeerd maar liefdevol op de foto. Nadat deze foto’s zijn genomen mochten de ouders hun mannetje weer aankleden. Daarna hebben we direct de foto’s uitgezocht die bewerkt worden. We hebben een geweldige selectie gemaakt en ik heb deze inmiddels bewerkt en verstuurd.

Ik heb genoten van dit mannetje tijdens de shoot. Dankjewel ouders dat ik dit mocht doen. Leuk dat jullie zijn langs gekomen om foto’s te laten maken van jullie zoontje. Bedankt!

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.