fbpx
Scrol of gebruik de pijltjestoetsen om door de site te navigeren

Trouwen.. maar nog niet…

Vandaag is het 6 april, vrijdag zou een bruiloft plaats vinden. De bruiloft van Rianne en Sander. Maarja… ze trouwen.. nu niet.. Waarom niet? Omdat ze willen trouwen zoals hun dat willen niet zoals Corona hun aanbied.

Om in deze periode toch een mooie herinnering te maken voor de mensen die trouwen.. maar nog niet.. Heb ik een aantal fotoshoots aangeboden, voor niets. Aan mensen die nu zouden trouwen, maar helaas nu genoodzaakt zijn deze af te zeggen. Om deze mensen een hart onder de riem te steken en toch een leuke herinnering te geven.

Het eerste stel wat ik hiervoor heb uitgenodigd zijn Rianne en Sander! En ze waren oprecht blij, met de fotoshoot! We hebben dan samen op gepaste afstand een prachtige fotoshoot kunnen doen in een rustig natuur gebied.

Liefs Christha

Ook wilde Rianne dit nog kwijt; O.a. door het corona virus hebben wij besloten onze trouwdag uit te stellen. Hierdoor hebben wij een fotoshoot gewonnen bij Christha. Een super gaaf idee! Wij hebben de fotoshoot als zeer prettig ervaren, het was gezellig en relaxed! De zon schijnt, we zijn gezond, onze trouwdag komt er wel. Geniet en heb lief! 🥰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*