Rowen

Afgelopen woensdag mocht ik op bezoek bij Rowen in Drachten. Daar zal ik bij hun thuis een newborn lifestyl reportage maken van hun eerste momentjes samen. Ik neem je mee terug naar 29 November. Lees snel verder hier onder…

voor

DRACHTEN – Als ik uit de auto stap zie ik een grote blauwe witte wieg in de tuin staan van Wouter en Patricia. Daar moest ik vast wezen! Ik klop op het raam, je weet het tenslotte maar nooit of de kleine slaapt. Wouter doet open, ik stel mij voor aan Wouter. Ik heb wouter nog niet eerder ontmoet. Patricia en Sverre heb ik al eerder gefotografeerd.

Met zijn drieeen zijn ze aan het lunchen aan de eettafel, Sverre die lekker zijn broodje met (iets teveel) vruchten hagel eet. Voordat ik ga zitten bekijk in de ruimte en ben ik stiekem opzoek naar de kleine Rowen. Ik zie de kinderwagen staan en zie een klein mannetje liggen. Ik loop naar hem toe en kijk hoe lekker hij ligt te slapen.. Dat dacht ik tenminste.. hij was net aan het wakker worden. Hij opent zijn oogjes en kijkt mij aan. Ik pak mijn camera erbij en ik maak even wat foto’s van dit moment. Zijn grote blauwe ogen kijken mij aan.. ‘Wat wil je van me?’ die blik.. Ik glimlach naar hem en loop dan weer terug naar de eettafel. Ik neem plaats en klets met de familie hoe alles gaat.

Niet heel veel later heeft Rowen een schone luier nodig. Mama Patricia pakt Rowen uit de kinderwagen en legt hem op het verschoningskussen op de bank. Sverre assisteert zijn mama ondertussen. Hij aait over Rowen zijn hoofdje en geeft veel kusjes op hem gerust te stellen. Zo super lief om te zien, hoe verliefd Sverre op zijn broertje is. Daarna legt Patricia, rowen bij haar aan zodat hij wat kan drinken. Hij drinkt kort en daarna komen Wouter en Sverre er ook gezellig bij zitten. Sverre kietelt zijn broertje en ik zie twee trotse ouders genieten van dit moment.

We spreken daarna af dat we boven in de kinderkamer nog een aantal foto’s gaan maken. Papa neemt Rowen over en knuffelt even kort met zijn zoontje. Een lief gezicht en ook deze leg ik vast. Daarna gaan we naar boven waarbij Rowen een ander pakje aankrijgt. Patricia doet de meeste kleding stukken aan, maar papa mag ook even DE sokken aan doen! Wouter vindt de sokken toch het makkelijkste dus dit komt mooi uit. Patricia en ik lachen er om. Wanneer Rowen is aangekleed fotograferen we nog even in zijn bedje en daarna in de voedingsstoel met Sverre. Heel stoer neemt Sverre zijn kleine broertje in zijn handen en houdt hem goed vast. Wat een ontzettend lief gezicht die twee mannetjes samen. Sverre is een voorbeeldige grote broer!

Daarna vraag ik Sverre of ik zijn kamer ook mag zien. Sverre neemt mij naar zijn kamer en laat zijn stoere hoogslaper zien met een speciale bed tent! ‘Whoo! Die is cool!’ Met trots klimt Sverre op zijn bed en vertelt over zijn bed en zijn lievelingsknuffel. Teddy, hij pakt de knuffel en je ziet gelijk dat hij er helemaal weg van is. Hij strijkt het knuffeltje over zijn wang en fotografeer dit moment. Ik maak nog een aantal foto’s van hem in zijn slaapkamer en dan loop ik weer terug naar Patricia en Rowen.

Patricia tref ik weer aan in de kinderkamer. Voeten op de kachel en voedend, het ziet er super leuk uit! Echt een mama-momentje. Ik fotografeer hoe ik hun beide zie en ook dat ze hem voedt. Altijd een bijzonder een moment tussen moeder en kind. Als Patricia klaar is het met voeden gaan we met zijn alle weer naar beneden. Ik maak nog een aantal laatste foto’s en vertrek dan. Zodat ze weer met zijn vieren kunnen genieten van deze speciale dagen.

Lieve Wouter, Patricia en grote broer Sverre ik wens jullie een fijne toekomst samen met jullie zoontje en broertje Rowen!

Liefs

Christha

Rowen

POST A COMMENT