Sam

Afgelopen vrijdagmiddag is de winnares van de gewonnen fotoshoot, gefotografeerd. We deden dit in het prachtige vossenpark! Die nu volop in mooie herfstkleuren is gekleurd. 

We spraken om half 1 in de middag af, het licht is dan nog erg mooi. Een klein beetje zonlicht straalt tussen de bladeren door. Een prachtige dag om een mooie reportage te maken. Sam, haar moeder en haar broertje komen aan fietsen. We ontmoeten elkaar en we lopen daarna naar een prachtige boom met oranje gekleurde bladeren. Ik vraag of Sam de takken naar beneden wil trekken, zodat deze bij haar gezicht komen. Samen met de hulp van haar broertje, die niet in beeld is trekt ze met ‘gemak’ de takken naar beneden. De bladeren vallen prachtig rondom haar gezicht. De foto die je hier boven ziet, dat is het resultaat van dit moment. 

We vervolgen ons pad naar verschillende plekken. Ik leg Sam uit wat ze moeten en wat ik van haar verwacht. Ze doet het geweldig, en doet eigenlijk precies wat ze moet doen. We zijn ongeveer een uurtje bezig en hebben dan een prachtige fotoshoot neer gezet. Ze zijn allemaal even prachtig! 

We nemen afscheid van elkaar, en daarna ga ik naar de studio om daar de foto’s te bewerken. Er zitten prachtige foto’s tussen! En hierbij laat ik jullie dan ook dit prachtige resultaat zien! Oordeel zelf! Ik ben tevreden! 

Liefs

 Christha

COMMENTS

  • Marijke

    9 november 2019

    Prachtig!

POST A COMMENT