Zusjes fotoshoot Leeuwarden

Vorige week vrijdag mocht ik een moeder samen met haar twee dochters fotograferen. Ze kwam via een inmiddels vaste klant, ze had veel positieve verhalen over mij gehoord en wilde dan dit keer graag ook een fotoshoot bij mij ervaren. Twee weken geleden belde ze mij of ik op korte termijn ruimte had. Dat had ik, wel een van de laatste plekjes van het jaar. Maar een plekje is een plekje en dus wilde deze mama deze plek wel graag boeken. Afgelopen vrijdag was het zover. Moeder en dochters bellen aan en ik verwelkom ze in in de fotostudio. Ik vraag wat hun wensen zijn en bespreken samen wat we gaan doen. De moeder van de meiden geeft aan graag een puur portret te willen. Dit ga ik natuurlijk voor hun doen. We beginnen met een paar foto’s van de meiden alleen en daarna maak ik de portretten. Ik leg ze uit wat ze moeten doen om het licht goed te laten vallen in het scherm voor het mooiste resultaat. Dit doen beide meiden geweldig, zo zijn we vlot klaar met de portret foto’s die moeder wenste.

Daarna maak ik nog een aantal foto’s. Samen een paar lieve foto’s en een paar stoere foto’s. Daarna maken we een aantal foto’s met hun moeder en haar twee dochters. Ook deze zijn prachtig. Ze hebben allemaal een spijkerjasje mee genomen. We gebruiken de beige achtergrond en deze combinatie staat geweldig. Aanrader mocht je dit ook eens willen! Daarna maak ik nog een paar foto’s van de moeder alleen. Ook deze zijn erg leuk geworden. We gaan daarna de foto’s uitzoeken en bewerk ik ze vandaag, maandag. De foto’s zijn inmiddels bij hun en ik heb bericht gekregen dat ze de foto’s geweldig vinden. Dankjewel! Hiervoor doe ik het! Om een mooie blijvende herinnering te maken.

Liefs

Christha

POST A COMMENT