Zwangerschap fotoshoot Leeuwarden

Afgelopen donderdag mocht ik weer een zwangerschap vastleggen. De vader en moeder maakte eerder een afspraak bij mij en kwamen deze dag naar de fotostudio in Leeuwarden. De deurbel gaat en ik verwelkom Sven en Tessa. We kletsen eerst even, dit doe ik altijd omdat ik mensen graag de tijd gun om mij te leren kennen.

Daarna vraag ik Tessa of ze misschien ook gebruik wilt maken van de clientcloset. Ik zie Tessa twijfelen en ze zegt dan twijfelend ‘ Maar we hebben al twee outfits’ Ik vertel haar dat dat echt niet uitmaakt en dat ze best even mag kijken tussen de outfits en we dan meerdere setjes zullen doen. Ik zie dat de twijfel wat weggaat en loop dan samen met Tessa richting de kledingkast waarin alle items hangen. Ik stel een paar jurken voor bijvoorbeeld en dan zegt Sven “vindt je dat witte niet mooie?” De witte kanten jurk wordt uitgekozen. Ook hou ik een zwarte kanten body omhoog. “vindt je dit ook wat?” vraag ik Tessa. Ook deze valt in de smaak en kiezen we samen uit. ‘ Misschien ook een rode jurk?’ vraagt Tessa. En ook deze heb ik, dan nemen we de kledingstukken mee richting de andere ruimte.

We starten de fotoshoot in hun eigen eerste gekozen kleding, beide zijn ze in het blauw gekleurde kleren. Ik help ze met poseren en beide stralen ze van geluk. Daarna is het moment dat Tessa alleen mag, we starten met de witte kanten jurk. Ik vertel Tessa dat het handiger is om bloot onderdeze jurk te zijn, zodat we geen storende lijnen onder de jurk hebben. Dit vindt zei geen probleem. Ik help haar met de jurk aankleden en daarna beginnen we met de eerste foto’s. We maken een aantal prachtige foto’s en dan vraag ik Tessa of ze het misschien leuk zou vinden om naakt te poseren. Het is een beetje uit haar comfort zone we kletsen er even over en dan durft Tessa het wel aan. Ze vertrouwd mij helemaal en dat is fijn om te horen. Ik help haar met poseren zodat ze een mooie klassieke uitstraling heeft op de foto’s. Ik vindt dit belangrijk wanneer een vrouw naakt voor mijn camera staat. Ik wil absoluut geen ordinaire foto’s maken! Ik hou van puur, vrouwelijk en klassiek. Het moet aan de muur kunnen hangen. Daarna mag Tessa de zwangere kanten body aan, ook hier help ik haarbij. Onderop zitten knoopjes en met een grote buik is het lastig om deze te vinden en vast te maken. Ik zie Tessa stralen voor mijn camera en ik zie hoe vrouwelijk zij zich voelt. En dat is het mooie van deze momenten, dat ondanks dat je lichaam veranderd dat je nog trots op jezelf kan zijn als vrouw. En terecht Tessa is prachtig! Nadat deze foto’s klaar zijn heeft ze haar eigen lingerie setje nog mee genomen die ze ook graag op de foto zou willen hebben. Ook in deze set maken we prachtige maar intieme foto’s. De liefde van moeder naar kind is nu al te voelen en te zien.

Na dit moment kiezen we voor de laatste Bordeaux rode jurk. Het is een prachtige open jurk die je als een soort jas kan dragen. Ik laat Tessa hierin poseren en vraag Sven of hij de achterkant van de jurk wil gooien, ik leg hem uit wat hij moet doen en dit gaat na de eerste keer perfect. We maken een aantal foto’s en dan zijn we aangekomen bij de laatste outfit voor Sven en Tessa samen. Ik maak een foto van de outfit en ik vindt de outfits niet met elkaar matchen. Ik zeg dit eerlijk tegen het stel en zij kunnen mij eerlijkheid erg waarderen. Ik stel voor dat we de rode jurk bij Tessa opnieuw aantrekken dit past namelijk bij de outfit van Sven. Nadat Tessa van outfit is gewisseld maak ik een foto en laat het verschil zien, het stel is het met mij eens en maken dan de fotoshoot af met een aantal laatste foto’s samen. Nadat we klaar zijn met fotograferen kiezen we samen de foto’s uit en deze zal ik na hun vertrek bewerken en versturen. We kletsen nog even en ik krijg nog een fijn compliment van het stel, hoe mijn manier van aanpak is. Heel erg fijn om te horen, en met plezier gedaan. We nemen afscheid en daarna ga ik druk aan de slag voor dit liefdevolle stel.

Lieve Sven en Tessa geniet van de laatste weken samen en geniet vooral van jullie toekomstige kindje!

Liefs

Christha


POST A COMMENT