Zwangerschap shoot Friesland

Vorige week donderdag mocht ik weer een fijne fotoshoot doen. Dit keer met een prachtige zwangere dame samen met dochter en haar partner. Deze mama wilde graag mooie foto’s van haar bolle buik samen met haar gezin. Dit wilde ik natuurlijk voor haar doen, en daarom neem ik je terug naar die donderdag.

Ik verwelkom het gezin in mijn studio, we bespreken dan samen wat de wensen zijn en mijn ideeën. We kiezen hierbij ook om een aantal body’s uit de cliënt closet te pakken. Deze kleding heb ik in mijn studio en kun je gebruiken wanneer je voor het luxe pakket kiest. De moeder heeft zelf ook een aantal super leuke setjes mee genomen, waaronder met spijkerjasje met bijpassend setje. Stoer maar vrouwelijk! We beginnen met de foto’s als gezin en daarna moeder en dochter samen. En wat een prachtige meid wordt grote zus! Ze doet het fantastisch!

Daarna fotografeer de moeder alleen en daarna samen met de vader van de baby. Ze staan er samen prachtig ongedwongen maar liefdevol geposeerd op. Daarna fotografeer ik nog de moeder apart in diverse setjes. We gebruiken de twee body’s en ook een aantal foto’s heel puur met zwarte achtergrond zonder kleren. Deze mama rockt echt deze fotoshoot! Ze is echt geweldig, en straalt van top tot teen voor mijn camera. Na de fotoshoot kiezen we samen de bewerkte foto’s uit. Het is een lastige keuze maar uiteindelijk hebben we 22 prachtige foto’s en deze worden allemaal zorgvuldig door mij bewerkt. En dan daarna worden ze verstuurd en kunnen ze genieten van de foto’s. Een blijvende herinnering voor later. Heel veel plezier met de foto’s! Tot snel, dan zie ik jullie in mijn fotostudio met de kleine voor een newborn fotoshoot! Ik heb er nu al zin in, en weet dan ook zeker dat grote zus prachtig zal poseren met kleine broer/zus.

Liefs

Christha

POST A COMMENT