Zwangerschap shoot in de studio

Vandaag weer een prachtige reportage mogen neerzetten van aankomende mama en papa. In mijn studio in Leeuwarden zijn ze deze zaterdag ochtend bij mij langs geweest om een herinnering te maken van hun zwangerschap. En dat is zeker gelukt! Hieronder deel ik aantal van deze foto’s. Ze zijn puur, een beetje sexy maar op een mooie vrouwelijke manier. Waarop de vrouwelijke lijnen van deze dame, en haar buik er prachtig uit kwamen.

Met een highlight heb ik de lijnen van haarbaby buik uitgelicht, waardoor je de prachtige vorm te zien krijgt van het lichaam. Ik vindt dit zelf altijd een van de meeste bijzondere foto’s omdat deze erg puur is. Door dat je alleen focus op de lijnen van de zwangere buik. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie hiervan vinden? Je kan hieronder een reactie achter laten.

Lieve papa en mama to be, bedankt voor de gezellige ochtend en in het vertrouwen in mij als fotograaf.

Liefs

Christha

POST A COMMENT