Familie fotoshoot friesland

Afgelopen maand mocht ik een super leuke fotoshoot doen van een erg gezellige familie! De wens was om op locatie te shooten bij het IJsselmeer. Daarover hoefde ik niet lang na te denken want ik wist een prachtige locatie met een strandje, leuke bomen en natuurlijk het meer. We spraken in de ochtend af zodat het rustig zou zijn op de locatie. Gelukkig was dit het geval en konden we vrij uit fotografen.

We begonnen met de groep foto’s, met verschillende opstellingen en op verschillende plekken. Deze zijn echt heel erg leuk geworden, Daarna neem ik de kinderen apart, de jongens komen al wat jaren bij mij in de studio en ik fotografeer ze dan ook graag. Omdat het nogal fris is kies ik er voor om hun eerst te fotograferen. Wij volwassene kunnen vaak nog wel even door. Maar het werd wel wat kouder toen de wind kwam. Ik doe eerst de broertjes samen en daarna apart op de grote stenen. Ze vinden het beide erg leuk en poseren als echte trotse modellen. Daarna roep ik hun papa en mama erbij en fotografeer ik hun als gezin. Daarna mogen de jongens met hun tante’s op de foto en dan nog met opa en oma. Daarna neem ik de volwassenen apart en fotografeer ik deze ook met elkaar, in overleg maken we vele foto’s. We wisselen lekker veel zodat we een mooie reeks foto’s hebben met diverse opstellingen. Ook erg fijn zodat iedereen zijn gezin op de foto heeft.

Als het dan echt koud wordt, maken we de laatste foto’s en dan is het klaar. Het is echt best fris met de wind. Maar het eind resultaat mag er wezen. Prachtige foto’s bij het IJselmeer van deze mooie familie. Hieronder kun je de foto’s bekijken van de shoot. Ik vindt ze prachtig! En jij?

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.