IK STA NOOIT MOOI OP DE FOTO, WAT NU?

Ik ben er van overtuigd dat jij wel mooi op de foto kan staan. Ik zorg er voor dat jou sterkste punten naar voren zullen komen. Ik help je met poseren en zorg dat je ongedwongen op de foto zult staan. We maken er samen wat moois van!

WAT VOOR KLEDING MOET IK AAN?

Persoonlijk vindt ik het mooi, als kleuren op elkaar zijn afgestemd. Probeer zoveel mogelijk effen kleding te dragen, drukke prints leiden vaak af. Met grote groepen is het echt belangrijk om samen een geheel te zijn. Daardoor ligt de focus volledige op jullie van plaats op de kleding.

WANNEER ONTVANG IK DE FOTO'S?

Met een fotoshoot ontvang jij de bewerkte foto’s binnen een week. Voor exclusieve reportage’s streef ik er naar om zo snel mogelijk maar correct de foto’s en het album te leveren. Digitale foto’s zullen via wetransfer worden verstuurd naar het bekende email.

WEET JIJ EEN LEUKE FOTO LOCATIE?

Natuurlijk!  Vraag mij gerust waar naar je op zoek bent, ik weet diverse plekken met verschillende uitstraling. Ik werk vaak op bepaalde plekken rondom Leeuwarden, maar buiten Leeuwarden zijn er natuurlijk ook genoeg plekken.

IK BEN ONVERWACHTS ZIEK, WAT NU?

Dan kan natuurlijk gebeuren. Dit hebben we beide niet in de hand. En als je dan voor de camera moet verschijnen is dat niet fijn. Meestal valt dit dan ook terug te zien op de foto’s. Ik raad je aan om contact te zoeken, zodat we kunnen overleggen of het verstandig is om de reportage door te laten gaan.

PLAATS JIJ ALTIJD FOTO'S ONLINE?

Nee, ik plaats geen foto’s zonder toestemming. Zowel voor sociaal media als voor op mijn website. Ik respecteer ieder zijn mening. Alle foto’s zijn dus met toestemming gebruikt.

WAT GEBEURD ER MET SLECHT WEER?

Ik bekijk altijd een paar dagen van te voren het weer bericht, wanneer ik een locatie shoot heb staan. Mocht het onstabiel zijn, dan blijf ik het checken tot +/- 12 uren voor de fotoshoot. Wanneer er regen, onweer of andere elementen een onplezierig shoot geven . Maken we opnieuw een afspraak in overleg.  We hopen dat we de dan de volgende datum wel fijne dag hebben.

KAN IN MIJN BABY VOEDEN?

Tijdens een newbornshoot, is altijd ruimte om de baby te voeden. Er is een magnetron aanwezig waarin de flesjes kunnen worden opgewarmd. Ook het geven van borstvoeding mag bij mij! Moet je kolven? Geen probleem.

WAT KOST EEN FOTOSHOOT?

Afhankelijk wat voor reportage je wilt, en welk pakket je kiest. Bij het kopje tarieven, vindt je prijzen. Kom je er niet uit? Stuur mij dan contact met mij op.

MIJN VRAAG STAAT ER NIET BIJ, WAT NU?

Vragen zijn er om beantwoord te worden. Zoek contact met mij op. Zodat ik je de antwoorden kan geven, waar jij naar op zoek bent.