Newborn Fotos leeuwarden

Vorige week mocht ik weer een prachtig jongetje fotograferen. Hij was lekker wakker toen ik hem kreeg van zijn moeder. Ik heb hem lekker ingewrapt en daardoor kon ik hem direct poseren op de beanbag. Hij bleef wel even wakker en dat is natuurlijk geen probleem. Daardoor konden we super mooie foto’s maken met oogjes open. Twee blauwe heldere ogen kijken om zich heen en af en toe naar mij. Ik pak daarna mijn andere setting. Dit keer het donkere groene wollen kleed samen met een hand gebreide wrap, met natuurlijk een mooi mutsje ook hand gemaakt.

Ik wrap hem in en leg hem dan neer, ik zet het ‘stofzuiger’ geluid aan en hij valt langzaam in slaap. Hij is nog wel alert maar ik kan hem rustig poseren. Langzaam haal ik zijn handje uit de wrap en leg deze erbij. Het staat echt heel erg lief. En zelf zijn papa vindt het mooi, die eerst een beetje terughoudend was over deze setting. Ze vinden het beide prachtig. Daarna ga ik terug naar de beanbag en haal langzaam de wrap om hem weg, hij laat zich naakt poseren en doet het fanatisch.

Ik vraag of de ouders misschien nog samen met hun zoon op de foto willen. Maar dan verteld zijn moeder over de wens om zijn voetjes samen met hun handen te fotograferen. Ik leg hem in de positie en zijn ouders komen erbij. Voorzichtig leg ik de voetjes op de handen van de ouders en maak daarna een aantal foto’s het resultaat is nog niet helemaal zoals we graag zouden willen. Dus we verplaatsen de kleine man nog een beetje en maken dan de foto’s opnieuw. Hierdoor krijgen we wel het gewenste resultaat en sluiten we daarmee de shoot af.

Na het aankleden van de kleine man zoeken we samen de mooiste foto’s uit op de computer en ga ik deze voor hun bewerken. Inmiddels hebben ze de foto’s ontvangen. Ik wens jullie heel veel plezier met de foto’s en dat jullie vooral mogen genieten van jullie gezin.

Liefs Christha

PS: Ik heb deze newbornshoot geleerd dan in Hindeloopen dat daar de papa veer wordt genoemd.

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.