Newborn Fotoshoot Friesland

Gisteren mocht ik weer een prachtig newborn meisje fotograferen in de fotostudio tijdens haar eerste newbornborn fotoshoot! De kleine meid heeft het fantastisch gedaan. Ik neem je even mee terug naar deze ochtend.

Het is 10uur als de papa en mama met hun kleine meid aanbellen. Ik welkom ze in de studio en neem ze mee naar binnen. Ik geef aan Renate de moeder, aan dat er een aankleed kussen is. Ze kleed haar baby’tje uit en daarna warm ik mijn handen op. Ik neem haar over en wrap haar voorzichtig in. Ze maakt kleine knorrende geluidjes, ze is helemaal relaxt en ontspannen. Haar ouders wilden graag de kleur blauw en die kleur heb ik natuurlijk. Ik pak een bijpassend haarbandje en het is een prachtig setje en maakt met het haarbandje toch het een fijne setting voor een meisje. De kleine meid is zo ontspannen dat haar tongetje ook volledige ontspant en deze elke keer tussen de opening van haar mondje naar voren komt. Voorzicht met de speen, duw ik voorzicht het tongetje een beetje naar binnen zodat haar mondje wat mooier op de foto komt. Dit lukt redelijk en daardoor maken we een paar prachtige foto’s in deze setting.

Daarna neem ik haar weer en wrap haar in met een ander soort kleur wrap. Dit keer een hand gebreide wrap, samen met een combinatie van een haarbandje en mutsje in diezelfde naturel tinten. Ik poseer haar opnieuw en dit keer op de beanbag. Ze slaapt heerlijk en ik ken werkelijk alles met haar doen. Ik maak een paar mooie close-ups en wissel ook van verschillende accessoires. Daarna neem ik het kleintje weer en kies ik mooie wrap die bij de kleding van de ouders past. Ze hebben beide prachtig gewaad aan uit Marokko mee genomen door een vriend. Het staat hun prachtig en met een bijpassende wrap is het plaatje compleet. We maken een foto van de baby met de moeder, daarna met de ouders samen en als slot natuurlijk met de vader van het meisje.

Nadat we klaar zijn met de fotoshoot kiezen we direct de foto’s uit die worden bewerkt. De foto’s zijn prachtig geworden.

Lief gezin, ik wens jullie heel veel liefde en gezondheid in de toekomst met jullie drieën. Dankjewel voor jullie vertrouwen in mij!

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.