Newborn Fotoshoot Leeuwarden

Drie weken geleden was de kleine Vajen bij mij in de studio voor haar newbornshoot. Ze was alleen heel erg wakker/alert, dit is geen enkel probleem. Ik neem je terug mee naar deze fotoshoot.

De kleine meid komt samen met haar ouders naar de studio. Vooraf heb ik met de moeder van dit prachtige meisje afgesproken dat we bruin/aard tinten gebruiken voor de fotoshoot. Op de beanbag ligt een zachte kleur creme als achtergrond en op de beanbag, het chocolade bruine wollen kleed. Ik neem Vajen over van haar moeder. Ik wrap haar heerlijk in en heel even gaan haar oogjes dicht. Dit is maar kort want ze is daarna direct weer wakker. Wel heb ik nog een enkele foto kunnen maken met oogjes dicht. En daarna blijft ze wakker. Ze kijkt in het rond en vindt het allemaal prima wat ik met haar doe. Ik doe haar een nieuwe wrap om in de kleur roest bruin en poseer haar dan op het wollenkleed. Ze gaapt een paar keer en fotografeer dit. De moeder van van Vajen vindt dit geweldig, die vindt haar gaapjes enorm schattig! En ook ik vindt dat. Na deze foto’s poseer ik Vajen samen met haar ouders. Ik begin met foto’s samen met haar moeder en daarna sluit haar vader er bij aan. We maken een aantal prachtige gezin foto’s. Daarna is het de beurt aan papa, die mag nu samen met zijn kleine meisje op de foto. Daarna eindigen we de fotoshoot. Vajen heeft het goed gedaan ondanks dat ze wakker was. Het zijn prachtige foto’s geworden.

Een paar dagen later krijg ik een berichtje van de moeder van Vajen. ‘De foto’s zijn prachtig!’. Maar de droom van deze mama was slapende foto’s van haar kleine meisje. Of ik heel misschien ergens nog een gaatje heb om een tweede newborn fotoshoot te doen. Ik kijk in mijn agenda en de ruimte is een beetje schaars, maar dan vindt ik nog een plekje in de middag. Ik spreek samen met Rianne, de moeder af voor de fotoshoot de week erna.

Een week later is het moment daar, vooraf heb ik alle extra tips nog doorgeven dat wellicht extra zou kunnen helpen om de kleine meid in slaap te krijgen en een voldaan gevoel te geven. Dit helpt! Want er komt een slapende kleine baby samen met haar oma en moeder de studio in. Ik mag werkelijk alles met haar doen deze keer en ze blijft heerlijk dromen. We maken nog een aantal prachtige foto’s en omdat oma toch mee is, fotografeer ik ook de kleine meid in oma haar handen. Deze kleine meid heeft twee newborn fotoshoots bij mij kunnen doen. En beide met geweldige eind resultaat. Haar moeder benadrukt nog een tijdens de tweede fotoshoot dat ze ook enorm blij is met de eerste foto’s en dat ze nu voor haar beeld nog extra meer mooie foto’s heeft van haar pasgeboren meisje Vajen.

Lieve ouders en Vajen, dankjewel dat jullie tweemaal in korte tijd bij mij zijn geweest en ik twee keer jullie goud in handen mocht houden en haar mocht fotograferen. Ik wens jullie heel veel liefde en geluk in de toekomst als gezin en met elkaar.

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.