Een collage van drie zwart-wit foto's toont een zwangere vrouw en haar partner in intieme poses tegen een donkere achtergrond. De eerste foto linksboven toont de vrouw frontaal, met de armen van haar partner beschermend om haar heen geslagen, waarbij zijn handen haar borst en buik vasthouden. De tweede foto rechtsonder toont de vrouw, gekleed in een zwarte top, met haar partner die haar van achteren omhelst en zijn handen op haar buik legt. De derde foto rechts toont het stel dat elkaar liefdevol aankijkt en met hun voorhoofden tegen elkaar leunt, terwijl ze elkaars gezichten zachtjes aanraken. De belichting benadrukt de contouren van hun lichamen, wat een gevoel van verbondenheid en intimiteit uitstraalt.

Gefeliciteerd zwanger

Dit is een prachtige periode die voorbij vliegt! Of misschien ervaar je wat minder plezierige kwaaltjes… Hoe dan ook, je lichaam is bezig een bijzonder nieuw leven te creëren. Als vrouw onderga je een unieke verandering, waarbij je buik het middelpunt vormt. Hoe jij deze tijd ervaart is natuurlijk erg persoonlijk, maar het vastleggen van je groeiende buik is altijd speciaal. Op die manier heb je altijd iets om naar terug te kijken wanneer jouw baby is geboren en de zwangerschapsbuik is verdwenen.

Een herinnering

Samen creëren we een blijvende herinnering van dit bijzondere moment. Ik adviseer om de fotoshoot te plannen tussen de 29e en 34e week van de zwangerschap. Broertjes en zusjes zijn ook van harte welkom tijdens deze sessie, waar ze natuurlijk al een beetje kunnen wennen aan hun rol als grote broer of zus! De fotosessie kan zowel in de studio als op locatie worden geboekt. Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden!

Klik hier om de brochure te openen.

Een collage van drie zwart-wit foto's toont een zwangere vrouw en haar partner in intieme poses tegen een donkere achtergrond. De eerste foto links toont de vrouw zijwaarts, gekleed in een kanten bh en een zwarte slip, waarbij ze haar buik liefdevol vasthoudt en naar beneden kijkt. De tweede foto rechtsboven is een close-up van de zwangere buik in profiel, wat de ronde vorm benadrukt. De derde foto rechtsonder toont het stel dat tegenover elkaar staat, met hun voorhoofden tegen elkaar leunend en hun handen op de buik van de vrouw, wat een gevoel van verbondenheid en verwachting uitstraalt. De belichting benadrukt de contouren van hun lichamen, wat een serene en intieme sfeer creëert.