Zwangerschap fotoshoot Leeuwarden

Vandaag mocht ik weer fijn aan de slag in mijn fotostudio, in Leeuwarden – Friesland. Om een zwangerschap vast te leggen. Kayleigh boekte bij mijn een afspraak en vandaag was het moment voor de zwangerschap fotoshoot, van haar prachtige bolle buik! Ik neem je even terug naar vanochtend.

Vanochtend kwamen deze papa en mama to-be naar de studio voor hun fotoshoot. Ze hebben gekozen voor de luxe sessie en willen graag een aantal outfits van de client closet gebruiken. Ik laat wat voorbeelden zien en dan komen we uit op een aantal mooie items. Het zwarte jurkje met een col en lange mouwen, een zwart vest, de glamour mouwen en een setje in navy blauw. We starten met het eerste jurkje, we maken een aantal mooie foto’s waarbij de vorm van het lichaam van Kayleigh mooi naar voren komt. Daarna maken we een aantal foto’s met haar partner samen.

Daarna poseert deze mommy-to-be in haar lingerie, ze straalt voor mijn camera. We maken ook gebruik van de glamour mouwen en deze lever een mooie aanvulling op haar zwarte lingerie. Wanneer we een aantal mooie beelden hebben geschoten van dit setje, is het tijd voor een nieuw setje. Het navy blauwe setje uit de clientcloset is nu aan de beurt. We maken een aantal foto’s in dit setje en ook Colin haar partner komt er ook weer even bij, dit keer zonder shirt. Het zijn opnieuw prachtige en liefdevolle foto’s van hun twee samen. Daarna pak ik het vest erbij en fotografeer ik het zwarte lingerie setje nogmaals met het vest en daarna maak ik nog een aantal mooie beelden van haar naakt. Ze staat er prachtig en stijlvol op!

Ook wilde Kayleigh nog een foto van haar buik alleen met de handen van haar vriend en haar samen. Dit kan natuurlijk. Ik leg uit hoe de pose werkt en fotografeer dan het beeld. De bh komt een beetje gek uit bij haar borst en dus wil ik het bandje wat strakker doen, helaas kon het bandje niet strakker. Maar daarvoor hadden we een oplossing bedacht. Omdat niemand de bh strakker kan vast houden met zijn handen heeft Colin het bandje geklemd tussen zijn tanden waardoor het bandje strak trok. Hierna door heeft Kayleigh een mooie volle cup gekregen op de foto. Dit stond uiteindelijk veel mooier op de foto!

Lieve Kayleigh en Colin, bedankt voor de gezellige ochtend en jullie vertrouwen in mij! Heel veel geluk met jullie kleintje.

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.