Zwangerschap fotoshoot Leeuwarden Friesland

Afgelopen week mocht ik deze prachtige zwangere vrouw vastleggen. Met haar 32 weken zwangerschap was het tijd om haar mooie buik vast te leggen. 10 jaar geleden mocht ik Daisy fotograferen als cadeautje voor haar 16e verjaardag. Inmiddels zijn we 10 jaar verder en is ze in verwachting van haar eerste kindje, een meisje.

Ik neem je graag mee terug na dit moment dat ik haar zwangerschap mocht fotograferen. Daisy belt aan, ze is alleen het is de eerste werkdag van haar partner dus deze kon helaas niet mee. Vast besloten is Daisy wel, ze wilt mooie foto’s van haar zwangerschap. Ze straalt en ze is prachtig. Deze mommy to be wil graag wat sexyer foto’s. In lingerie, in een body, maar ook in haar aansluitende jurk met col. De zwarte jurk laat haar figuur helemaal tot zijn recht komen. We beginnen met foto’s in de jurk, na een aantal foto’s overleggen we dat we dit ook aan het einde nog eens doen maar dan met haar haren vast in in een leuke knot.

Ze kleed haar uit en dan heeft ze een prachtig lingerie setje aan. Deze past helemaal in deze setting en staat haar goed. Ik help haar met poseren en geef haar tips hoe ze het beste kan staan. Ook doe ik een aantal keren haar haren goed. Ze heeft mooie lange haren en daardoor is het belangrijk dat deze mooi vallen. Na deze set fotograferen we haar topless en daarna trekt ze een aantal body’s aan uit de client closet van mij. De groene en cognac/roest kleurige body zijn uitgekozen door Daisy en ze poseert prachtig in deze setjes. Ik overleg met daisy of ze misschien ook wat foto’s wilt naakt. Dit wil ze ook wel proberen en ook deze foto’s zijn enorm geslaagd. Ik geef haar ook nog een wrap, deze gebruik ik vaak om Newborn baby’s mee te poseren maar ze zijn ook heel handig voor tijdens de zwangerschap shoot. Ze functioneren dan als een mooi stukje stof wat de uitstraling van de foto heel klassiek maakt.

Nadat we deze foto’s hebben gemaakt maak ik nog een aantal foto’s met het jurkje waar we mee begonnen. Dit keer met een hoge nonchalante knot. Deze combinatie is heel gaaf! En daar zijn we het beide over eens. Dan zijn we klaar en hebben we een prachtige collectie foto’s waaruit we direct de bewerkte foto’s gaan selecteren. Daarna neemt Daisy afscheid. Ik krijg nog een berichtje dat ze nu al heel erg blij is met de foto. En dat is fijn om te horen.

Inmiddels zijn de foto’s verstuurd en heeft Daisy deze ontvangen. Lieve Daisy, heel veel geluk met jullie dochtertje! En ik zie jullie snel tijdens de Newborn fotoshoot.

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.