Zwangerschap shoot leeuwarden

Vandaag weer een prachtige zwangere dame mogen ontvangen in de fotostudio. Anne en haar partner kwamen samen op de foto om de zwangerschap vastleggen. Anne had een paar kleine wensen die we vooraf bespreken voor dat we starten met de shoot. Daarna kiezen we uit de clientcloset een aantal items uit die bij haar passen. Twee body’s en een jurk.

Van te voren heeft deze mama aangegeven dat ze graag wat mooie nette sexy foto’s wilt. Vooraf geef ik dan aan om weide kleding te dragen en geen strak zittende kleding zoals een bh, spijkerbroek of sokken. Hier aan heeft Anne zich goed gehouden en daarom kunnen we direct starten met een aantal mooi geposeerde naakte foto’s maar op een nette manier. Ik vind het belangrijk dat je niets ziet op de foto’s. Ik hou van nette maar pure foto’s. En deze maak ik graag, alleen zwangere dames fotografeer ik soms naakt. Ik help haar met poseren en doe dit haar voor zodat ze mij kan spiegelen en daardoor precies staat zoals dat gewenst is, voor een mooi eind resultaat.

Nadat we klaar zijn met deze foto’s trekt ze haar lingerie aan en maken we ook daar een aantal foto’s van. Ook samen met haar vriend maken we een paar mooie foto’s samen samen nemen zijn verschillende houding aan en kijken we samen wat het beste is voor hun tweeën. Aansluitend trekt ze de jurk aan het vraag ik haar vriend de jurk te ‘gooien’ zodat dit een mooi waai effect heeft op de foto. Mocht je dit effect dus graag willen tijdens een eigen zwangerschap fotoshoot. Neem dan vooral iemand mee die de jurk wilt gooien, voor het beste resultaat. Na deze foto’s maken we een paar foto’s in de verschillende body’s en daarna gaan we de foto’s uitzoeken.

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.