Baby fotoshoot Leeuwarden

Wat een geweldige fotoshoot mocht ik weer doen in mijn fotostudio in Leeuwarden! Wat een heerlijke 9 maanden oude baby mocht ik fotograferen. Samen met zijn ouders. Dit gezin heeft deze fotoshoot cadeau gekregen. Door middel van een cadeaubon. Ik neem je terug mee afgelopen donderdag.

Ik verwelkom het gezin die van uit Bolsward hier heen kwam rijden voor deze shoot. De jassen worden opgehangen en dan neemt dit stel plaats is mijn kantoor gedeelte. De kleine man moet nog even een flesje en dan kunnen we van start. De papa en mama hebben alles zelf bij hun en dus kan hij direct lekker drinken. Ondertussen klets ik gezellig met beide ouders en hebben we het over wat ze kunnen verwachten tijdens deze fotoshoot.

Ik vertel dat ze met de cadeaubon, die ze hebben gekregen dat ze het luxe pakket is. Daarbij mogen ze gebruik maken van handgemaakte en unieke outfits die ik heb hangen in de client closet. Ik laat wat pakjes zien en de ouders zijn niet direct heel enthousiast. Dat mag! Iedereen heeft natuurlijk zijn/haar eigen smaak. En dan laat ik een konijnen pakje en beren pakje zien. En dan smelten ze weg bij het idee dat hun zoontje een pakje als dit aanheeft. We kiezen de kleur grijs op mijn advies, ik denk dat dit namelijk prachtig staat bij zijn licht grijs/blauwe ogen. Daarbij dus het konijnenpakje deze is kaki groen. Ook pak ik stiekem nog een licht beige pakje. Niet de keuze van de ouders, maar stiekem wel wat ik heel leuk vindt. En ik zou Christha niet wezen als ik mijn advies niet stiekem voorstel. En als mensen het echt niet willen, dan doen we het natuurlijk niet. Zo ben ik ook.

We beginnen met een aantal foto’s in eigen kleertjes van de kleine man en maken daarna een aantal foto’s van het gezin samen. Ook vindt ik het leuk om een aantal foto’s te hebben met alleen papa en mama elk met hun zoon. De moeder heeft hierin nog en wens en deze fotografeer ik voor haar. Een prachtige foto, waarbij haar kleine vent over haar schouder heen kijkt met zijn handje op haar rug. En dan toveren we de kleine man om tot een klein konijntje. En wat vindt hij het prachtig! Hij lacht en voelt aan de oren. Hij vindt het helemaal geweldig! Ik krijg de mooiste lachjes van hem. Ik fotografeer deze vrolijke momenten. Daarna maken we van hem een klein grijs beertje. Ook dit vindt hij wederom geweldig en hij straalt.

Na dit moment stel ik toch voor om misschien een foto te maken in het rompertje, wat ik zelf heel erg leuk bij hem zou vinden. De ouders stemmen in en we gaan het proberen. Toch wel schattig en leuk! We maken een aantal foto’s op het wollen kleed in de kleur crème. Hij drukt zijn kleine teentjes tegen elkaar aan en ik maak een foto. Zo schattig!! En daarna maken we nog een aantal laatste foto’s in alleen zijn ‘luier’ deze verstoppen we natuurlijk wel in een mooi doek. Zodat  deze niet zichtbaar is. Hij vindt het allemaal prima, en dan ronden we de fotoshoot af.

De ouders kleden hun zoontje weer aan. Ik zet de foto’s op de computer en dan zoeken we samen de mooiste beelden uit. En dat is lastig want hij heeft oprecht gestraald! Wat een prachtige foto’s en een mooie herinnering hebben wij vandaag gemaakt.

Lief gezin, heel veel genieten van elkaar jullie zijn een geweldig team met zijn drieën!

Liefs

 Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.