BEDRIJF M.A. SPORTS LEEUWARDEN

Een paar weken gelden was ik bij M.A. sports op bezoek om daar een bedrijfsreportage te maken. Dit omdat de nieuwe website van M.A. Sports online gaat en daarbij passende beelden nodig zijn. Naar overleg met eigenaar Maid spreken we een datum af en plannen we met diverse mensen, die bij hem trainen een dag in waarbij we de reportage gaan maken. M.A. Sports is een kickboks school voor jong en oud en voor iedereen die wilt. We beginnen eerst met wat foto’s van Maid zelf. We hebben overlegd dat de foto’s uiteindelijk zwart/wit zullen worden en dus pas ik mij daarop vooraf al op aan. Zodat de beste sfeer terug komt in het uiteindelijke plaatje en op de website.

Na dat de foto’s van Maid zijn geslaagd druppelen langzaam de eerste mensen binnen die op de foto komen. Twee dames en een man zijn als eerste aan de beurt, we maken verschillende foto’s met verschillende uitgangspunten. Ook is het belangrijk dat sfeer van de kickboksen bij M.A. sports terug komt in de foto’s. Zo maken we ook foto’s met een lach. Ik ervaar deze sportschool en eigenaar als een fijne plek om te wezen en waar alles mogelijk is als je maar wilt en je plezier maakt in wat je doet. Ook een aantal ‘stoten en trappen’ worden gefotografeerd van kickboksen is natuurlijk ook actie en dat willen wij ook zien in de beelden die later op de website komen. Nadat we voldoende foto’s hebben gemaakt in verschillende combinaties staat de volgende dame al klaar die ook in beeld wordt gebracht met andere focussen/doelen behalve het kickboksen zelf. We hebben enorm plezier tijdens het fotograferen en hier en daar geef ik nog een plank tip, niet dat ik daar goed in ben! Helemaal niet, want ik hou dit nog geen 5 seconden vol. Maar.. om het beeld moet de plank natuurlijk perfect zijn.

Als ook deze foto’s zijn afgerond staan de volgende modellen voor mij klaar, drie kinderen in hun sport outfit. We maken een paar foto’s samen met eigenaar Maid zodat hij deze kan gebruiken bij het kopje les geven aan kinderen. De kinderen poseren als doorleerde modellen en dan zijn ook deze drie kids klaar. Wanneer iedereen weg is maken we nog een aantal foto’s van de ruimte en zijn we dan klaar met de reportage en heeft Maid genoeg materiaal om te gebruiken. Hieronder vind je nog een aantal leuke foto’s van deze bedrijfsreportage bij M.A. Sports.

Maid, bedankt voor de leuke middag en opdracht! Het was fijn om samen met jou te mogen werken aan een mooie beeld van jou kickboks school.
Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.