Intieme zwangerschapsshoot van een aanstaande moeder en haar partner in een zwart-wit foto, vastgelegd door Fotografe Christha in Leeuwarden.

Bijzondere Zwangerschapsshoot in Leeuwarden

Op de ochtend van vrijdag 7 juni vond er een bijzondere zwangerschapsshoot plaats in onze studio. De shoot was een cadeau, gegeven via een cadeaubon van de zus van de aanstaande moeder. Een super leuk cadeau om te krijgen maar ook zeker om te geven. Ook deze aanstaande ouders waren dol blij met dit cadeau. Een mooie herinnering voor later

De sessie begon met een lichte en frisse opstelling met witte achtergrond, waarin de aanstaande moeder straalde in mooie kanten lingerie en een zachte, witte bloes. Deze setting benadrukte haar natuurlijke schoonheid en de bijzondere glans die bij zwangerschap hoort. Een zwangerschapsshoot is een mooie manier om deze unieke periode te herinneren, en we wilden dat de foto’s dat gevoel van vreugde en verwachting zouden vastleggen. We voegden variatie toe met een donkerdere achtergrond voor een intiemere sfeer. Ik hou ervan om met schaduwen en wat intiemere sfeer te creëren. Bij deze setting vroeg ik ook de aanstaande vader erbij. De handen van haar partner, liefdevol rustend op haar buik, benadrukten het gevoel van verbondenheid en verwachting. Deze beelden, met subtiele belichting en warme omhelzingen, gaven de foto’s een persoonlijk tintje en en maakten de foto’s extra speciaal. De fotoshoot bevatte ook enkele zwart-wit foto’s, die een tijdloze en klassieke uitstraling gaven. De silhouetten en schaduwen creëerden een bijzonder effect, wat de elegantie en kracht van de zwangerschap benadrukte. Het vastleggen van deze bijzondere periode in het leven van een vrouw is altijd een mooie ervaring. Deze zwangerschapsshoot resulteerde in een verzameling foto’s die voor altijd gekoesterd zullen worden.

De foto’s zijn inmiddels verstuurd naar de aanstaande ouders, en ik kijk ernaar uit om ze over een paar weken weer te zien voor de newborn shoot van hun kindje. Het was weer een bijzondere fotoshoot en we kunnen niet wachten om de volgende mooie momenten vast te leggen. Tot snel!

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.