Fotoshoot in Harlingen

Een fotoshoot in Harlingen op het strand! Dat is wat deze familie graag wilde, en die mogelijkheid is er. Ik kom op locatie als jullie graag op een speciale locatie een fotoshoot willen doen. Wel gebeurt dit alleen met mooi weer. Dus wanneer het keihard regent of heel veel wind is dan wordt het wat lastiger, ik neem je graag mee naar de fotoshoot in Harlingen.

We spraken af op een parkeerplaats en het zonnetje scheen vol op in de lucht. We liepen gezamenlijk naar het strand en zochten naar een handige plek. Omdat het vandaag een erg warme dag zou worden.. en met warm bedoel ik echt warm.. 28 graden is er voorspeld… is het strand al wel een beetje gevuld met een aantal badgasten. We vinden links van het strand een plekje waar het rustig is. We besluiten richting de duinen te fotograferen. Dit in verband met de felle zon. Als je mensen namelijk de zon in laat kijken, knijpen de ogen en je krijgt felle schaduwen in het gezicht. Niet heel erg prettig voor het eindresultaat en niet voor de personen zelf op de foto. We beginnen met de foto’s die met de kinderen zullen worden genomen. Kinderen hebben een korte spanningsboog en daarom starten we met de kindjes. We beginnen met de gezamenlijke groep. We maken een aantal prachtige foto’s en daarna maak ik een foto van het gezin. Ook de opa en oma samen met hun klein kinderen. Ik fotografeer tijdens de fotoshoot ook de kinderen die heerlijk zitten te spelen in het zand. Ze genieten van het zand wat tussen hun vingertjes valt.

Daarna fotografeer ik de volwassene zussen samen, de koppeltjes samen op het strand en de ouders met hun kinderen. We maken samen geweldige foto’s op het strand en in de duinen. Na dat alle foto’s zijn gemaakt in alle combinaties nemen we van elkaar afscheid. Uiteindelijk heb ik de foto’s bewerk die zijn uitgekozen door opa en oma en deze zijn inmiddels bij hun.

Lieve familie, geniet van elkaar en dat jullie net zoveel liefde in de toekomst mogen ontvangen/ uit delen als jullie lieten zien.
Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.