Fotoshoot zwangerschap Friesland

Weer een prachtige zwangere vrouw mocht ik fotograferen voor mijn clientcloset! Ik heb enorm veel nieuwe items voor in mijn client closet en hiervoor was ik opzoek naar een dame die tussen de 29 en de 36 zwanger was, zodat zij een mooie rond buik had voor de foto. Hiervoor had ik op facebook een berichtje geplaatst en daaruit heb ik twee dames uitgekozen, waaronder Jacqueline. Ze is enorm blij dat ze geselecteerd is door mij en we maken een afspraak op korte termijn.

Afgelopen dinsdag avond mocht ik haar fotograferen, ze had haar partner Daan meegenomen voor de support. Ik verwelkom ze in mijn fotostudio en laat zien wat ik allemaal nieuw heb in mijn collectie. Dit zijn diverse body’s, rokken en een aantal jurken. Ik vertel aan het stel hoe de items worden gedragen en wat ze vanavond kunnen verwachten tijdens deze fotoshoot. We kletsen even en dan is het tijd om de eerste set aan te trekken. Dit is een groene body met een bijpassende rok deze rok wordt in verschillende delen door photoshop met elkaar gephotoshopt tot een waanzinnig effect. Nadat we een aantal mooie wapperde foto’s van de rok hebben gemaakt, is het tijd om een aantal verschillende body’s te fotograferen. Deze zijn in verschillende kleuren blauw. De stoffen zijn zowel in een mooie afgewerkt kant en een wat gladdere stof. Alle items staan haar prachtig. Daarna is het tijd om nog een aantal foto’s te maken van de verschillende tops en bijhorende rok voor een aantal foto’s waarbij de buik bloot is. Als afsluiter maak ik ook nog een aantal foto’s van het stel samen, als dankjewel voor hun tijd. Na de fotoshoot bewerk ik de foto’s en vandaag is het dan zover dat ik het eindresultaat met jullie deel. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van de nieuwe items vinden. Laat je het hieronder in een reactie weten?!

Klik hier de volledige clientcloset!

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.