Newborn fotoshoot friesland

Gisteren mocht ik weer een klein lief ventje fotograferen. Zijn ouders hebben een cadeaubon gekregen van zijn opa en oma en daar waren ze beiden heel erg blij mee. Deze zou worden gebruikt voor de newbornshoot. Maar alles liep net een beetje anders dan de planning was. Naar even een paar lastige momenten in de start is inmiddels dit kleine mannetje thuis samen bij zijn papa en mama. Hij heeft een sonde ter ondersteuning voor de voeding om hem zijn energie te besparen en langzaam aan steeds een beetje sterker te worden. Ik neem je mee terug naar gisteren.

Ik verwelkom het gezin in mijn fotostudio, vooraf hebben we besproken welke kleuren de ouders mooi vinden en vraag ik om bevestiging of dit de juiste kleuren zijn. De ouders vinden de kleuren die klaar zijn gelegd prachtig en dat betekend dat we direct van start kunnen gaan. Zijn moeder kleed hem voorzichtig uit en ik ga alvast mijn handen wassen. Dit doe ik altijd want ik vind hygiëne heel erg belangrijk en zeker met deze kleine pasgeboren kindjes vind ik dit echt een must! Daarna neem ik hem over en leg hem bij me neer. Ik wil hem inwrappen maar hij lijkt nog misselijk. Heel langzaam probeer ik hem in te pakken, en dan spuugt hij de wrap, zichzelf en mij onder. Geen probleem, wrap aan de kant. Even alles schoonpoetsen en een nieuwe wrap komt erbij. Ik pak hem daarna in en hij vind het heerlijk ontspannend. Ik poseer hem eerst op de beanbag en hij vind dit allemaal prima. Poses met zijn handjes bij zijn gezicht doen we extra voorzichtig. We willen namelijk niet dat de sonde perongeluk eruit zal gaan. En dus denk ik er goed om. Daarna haal ik hem uit de wrap en poseer hem op een crème kleurig schapen wolletje. Hij ligt heerlijk ontspannen en ik mag hem poseren en ik fotografeer hem daarna.

Wanneer deze foto’s zijn gemaakt is het tijd de ouders ook met hun zoontje op de foto gaan. Ik poseer eerst de moeder samen met haar zoon en daarna is het de beurt aan de vader. Ook maken we natuurlijk een aantal gezin foto’s samen. Ik fotografeer twee trotse ouders met hun prachtige zoon. Daarna maak ik nog een foto van de handen van de vader waarbij hij zijn zoontje vast houdt. Alles komt prachtig tot zijn recht en we maken geweldige foto’s voor later. Een blijvende herinnering. Daarna zoeken we de foto’s uit en nemen afscheid. Inmiddels zijn de foto’s bewerkt, verstuurd en ontvangen door de ouders.

Lief gezin, heel veel liefde en gezondheid gewenst voor jullie!

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.