Newborn fotoshoot Friesland

Afgelopen woensdag mocht ik weer een pasgeboren baby jongetje fotograferen. Tijdens zijn newborn shoot. Ze hebben dit cadeau gekregen middels een cadeaubon. Een waardevol cadeau voor nu en later. Want zeg nou zelf, foto’s zijn voor eeuwig! Ik neem je graag mee terug naar deze dag.

Ik verwelkom de ouders in mijn studio en zie in de maxi cosi een prachtig klein mannetje met een donker bos haar. Hij slaapt heerlijk. Een auto rit doet het altijd goed voor die kleintjes. Zijn papa kleed hem uit op het aankleedkussen. Ik was alvast mijn handen, dit doe ik altijd i.v.m. hygiëne. Dit vind ik erg belangrijk! Je werkt tenslotte met een nog een kwetsbaar pasgeboren kindje. Ik begin met een wrap en zet ook de baby susher aan. Hij is erg alert en inmiddels naar het uitkleden ook wakker. Hij heeft duidelijk buik krampjes en zit hem een beetje dwars. Ik probeer hem gerust te stellen. Hij poept ook nog een aantal keer zijn luiertje vol en uiteindelijk naar 3 luiers valt hij lekker bij mij in slaap. Ik merk dat hij het fijn vind om te worden vastgehouden. Ik leg hem dan ook voorzicht neer en poseer hem dan, we maken een aantal prachtige foto’s op de beanbag met het achtergrond systeem met een donker groene achtergrond, zoals de ouders graag wilden.

Daarna wrap ik hem opnieuw in in een gebreide wrap en poseer hem voorzicht op het schapenwollen kleed, ook in de kleur groen. Na deze foto’s maak ik ook nog een aantal foto’s op een creme kleur schapen kleed. Ik stop hem hiervoor in een mooie bak en wrap hem in met een bijpassende wrap. De kleuren staan hem ook heel erg mooi met zijn donkere haren. Daarna maken we nog een aantal foto’s samen met mijn ouders. Wanneer deze foto’s klaar zijn zit de fotoshoot erop. We kiezen daarna samen de foto’s uit en deze bewerk ik later, en zijn inmiddels verzonden.

Lief gezin, ik wens jullie heel veel liefde en geluk met zijn drietjes!

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.