Newborn fotoshoot Friesland Leeuwarden

Vorige week mocht ik weer een kleine baby fotograferen. Dit keer een jongetje. Afgelopen week was ik best erg ziek, waardoor ik al het werk naast mij neer moest leggen. Het betekende ook dat ik diverse fotoshoots moest verplaatsen. o.a. een aantal newborn shoot afhankelijk van de leeftijd van de newborn shoot heb ik diverse shoots ingepland op volgorde, Omdat dit tot 21 dagen kan. Was het even puzzelen in de agenda maar het is gelukt! Gelukkig was ik eind van de week iets beter en daarom konden we op deze dag deze foto’s maken. Ik neem je terug naar het einde van vorige week.

Deze kleine man kwam al slapend binnen en heeft het werkelijk perfect gedaan, ik mocht alles met hem doen. Van inwrappen tot naakt poseren. Alles vond dit ventje prima. Hij is 3 weken eerder geboren dan op de kalender stond. Maar hij doet het er niet minder op. In tegendeel hij doet het precies zoals hij moet doen. En met twee relaxte ouders heb ik een rustige baby in de studio. We beginnen op het wollen kleed, dit keer de army groene kleur heb ik klaar gelegd met bijhorende gebreid setje. Hij vindt het prachtig en zijn moeder is verliefd! Daarna gaan we op de beanbag een aantal foto’s maken dit doe ik ook ingewrapt hier gebruik ik de kleuren licht mint. Ook hier heb ik een bijpassend mutsje, het staat hem ongelofelijk schattig!

Daarna haal ik langzaam de wraps om hem vandaan en poseer ik hem opnieuw op het wollen kleed. Ook heb ik hier weer een nieuw mutsje bij en ook dat staat hem heel erg mooi deze kleuren combinatie. Daarna pak ik hem over en poseer ik hem naakt op de beanbag, ook dat vind hij prima en ik kan fijn met hem werken. Hij is relaxt en slaapt lekker door. Daarna vraag ik de ouders of hun wens is om de gezinsfoto’s met of zonder kleertjes te doen. De mama zou graag de foto’s willen zonder kleertjes aan dat vindt ze wel wat hebben. En ik ook! Ze poseren samen als gezin en beide ouders apart met hun ventje. Wat een mooi liefdevol beeld heb ik gefotografeerd. Deze ouders zijn enorm trots op hun mannetje, en terecht!

Lieve ouders en kleine man heel veel liefde en geluk gewenst in de toekomst voor jullie, de foto’s zijn prachtig geworden! Geniet ervan, en van elkaar!


Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.