Newborn fotoshoot Leeuwarden

Vandaag mocht ik kleine Milan fotograferen. Milan is vandaag precies 2 weken oud. Wist je dat je een newbornshoot doet tussen de 7 dagen na de geboorte tot ongeveer 21 dagen. Afhankelijk wanneer de baby is geboren gezien het aantal weken zwangerschap. Vanochtend kwam Milan samen met zijn ouders naar de fotostudio in Leeuwarden. Daar aangekomen heeft zijn mama hem uitgekleed tot aan de luier. Normaal vraag ik altijd van te voren hoe de bevalling is gegaan, zodat ik weet wat een kindje eventueel dwars kan zitten. Dat is deze keer niet nodig, want dit kleine mannetje is namelijk ons pasgeboren neefje. En vandaag mag deze tante zijn newbornshoot verzorgen.

Ik neem Milan over van zijn moeder en wrap hem in. En leg hem daarna in mijn nieuwe echt wollen kleed. Ik poseer hem daar mooi in en begin te fotograferen, Milan doet het super goed. Daarna gebruik ik nog een mutsje en dat staat echt heel erg schattig. De kleur groen staat hem ook erg mooi. Daarna pak ik kleine Milan weer en haal de wraps van hem af. Ik poseer hem op een nieuwe ondergrond samen met een kistje. Alles is bijna nieuw vandaag, afgelopen week is dat binnen gekomen. Leuk om dan gelijk te kunnen gebruiken! En zeker weer een aanvulling in de fotostudio.

Daarna bespreken we dat nog een foto zullen maken in de armen van de handen beide ouders, dit hebben we ook gedaan met zijn grote zus. En dit is leuk om van beide te hebben. We maken een aantal foto’s en daarna heeft Milan honger. Hij heeft het super goed gedaan, dus we hebben ook niet meer tijd/beelden nodig. We kletsen nog even en daarna vertrekken ze naar huis. En inmiddels hebben ze weer een aantal prachtige foto’s mogen ontvangen. Dit keer van hun kleine jongen.

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.