Newborn fotoshoot Leeuwarden

Deze week mocht ik een newbornshoot doen van een heel knap ventje! Zijn ouders hebben dit cadeau gekregen van zijn oma en tante door middel van een cadeaubon van mij. Hoe leuk is dat! De ouders waren enorm blij met dit cadeau, en keken uit naar de fotoshoot. Ik neem je terug naar deze dag.

De deurbel gaat, ik verwelkom de moeder en oma. Oma heb ik al eerder gezien bij een 4 generatie fotoshoot met haar andere kleinkind. Ik neem de maxicosi over en neem deze mee naar de studio. De mama en oma van het kleine mannetje volgen mij. Ik heb diverse settingen klaar gelegd voor hem. Ik vraag zijn moeder of ze kleuren goed zijn. Ze heeft van te voren aangegeven wat ze mooi vond en ik zorg dat dit dan klaar staat met tinten die ze benoemd. Soms kunnen de kleuren iets afwijken en daarom vraag ik altijd of dit de kleuren zijn die gewenst worden. De moeder stemt met de kleuren in. Ze vind de kleuren prachtig!

De kleine man wordt uitgekleed door zijn moeder en daarna neem ik hem over. Hij ligt heerlijk in dromenland. Ik kijk even hoe hij reageert op de aanrakingen maar is eigenlijk helemaal in dromenland. Ik besluit om hem eerst te poseren op het groene wollen kleed. Ik maak een aantal prachtige foto’s en doe daarna nog een mutsje bij hem op. Het staat hem prachtig. Na deze foto’s poseer ik hem op de beanbag. Liggen op zijn buik vind hij minder prettig, dus ik maak enkele foto’s en neem hem dan weer in mijn armen. Ik kijk en volg altijd het kindje. Dit vind ik erg belangrijk, zo is het kindje op zijn/haar gemak en houdt het de rust die een newborn babytje nodig heeft. Voorzichtig wrap ik hem in, hij moet even zijn rust terug vinden. Maar zodra ik klaar ben met de wrap en hem langzaam heen en weer wieg valt hij weer heerlijk in slaap. Daarna poseer ik hem in een mandje met een licht groene schapen vachtje. Eerst zonder mutstje, daarna met mutstje. Daarna plaats ik zijn handjes nog iets anders en dan maak ik nog een aantal foto’s.

Na dit moment fotografeer ik hem samen met zijn moeder. Zijn moeder geniet zichtbaar van de aanwezigheid van haar zoontje. Ze knuffelt hem zoals alleen een moeder dat kan. Ik maak hier prachtige foto’s van en met een big smile kijkt zij mij aan. Daarna vraag ik of oma misschien ook op de foto wilt. Dit wilt oma heel graag. We maken een aantal foto’s met zijn drieën. Ik laat deze foto zien en bij het zien van de foto, zie ik dat moeder en oma het prachtig vinden. Daarna vraag ik of het goed is dat oma misschien alleen met haar kleinzoon op de foto mag/wilt. Natuurlijk stemmen ze hierbij mee een en maken we nog een aantal mooie foto’s met trotse oma. We beëindigen de shoot en kiezen daarna de mooiste foto’s uit.

Lieve familie, ik wens jullie heel veel liefde en geluk met jullie mooie kleine man.

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.