Newborn fotoshoot Leeuwarden

Gisteren mocht ik weer een prachtig baby meisje fotograferen, samen met haar grote broer en hun ouders. Ik neem je graag mee na de dag van gisteren tijdens de fotoshoot.

De deur bel gaat ik zie het gezinnetje voor de deur, ze zijn al eerder bij mij geweest, de vorige keer was 3,5 jaar geleden. Toen mocht ik ‘grote broer’ fotograferen. Maar nu is hij inmiddels flink gegroeid en mag ik nu zijn kleine baby zusje fotograferen. Hoe leuk is dat?! We bespreken in de fotostudio direct de kleuren die klaar liggen. We doen toch een kleuren wissel en gaan van beige naar lila. Een mooie pastel tint en ik zoek hierbij nog een aantal leuke haarbandjes in dezelfde tint en dan gaan we los.

Ik krijg de kleine meid van haar papa en hou haar even vast. Ik kijk naar haar wat zou kunnen en wat niet. Ik merk dat ze vrij rustig is en bijna weer in slaap valt. Ik kies er dus voor om haar direct zonder in te wrappen te poseren in de crème kleurige setting van wol. Ik leg voorlicht haar handjes en voetjes in positie en stel mijn camera in, dan fotografeer ik haar heerlijk slapend. Ik doe daarna een haarbandje bij haar in en maak nog een aantal foto’s. Haar grote broer houdt het allemaal goed in de gaten en vind het erg interessant om mee te kijken. Na dit moment poseer ik haar op de lila achtergrond op de beanbag. Ik doe dan voorzicht haar luier af en we maken een aantal hele mooie pure foto’s. Ook hierbij maak ik ook een aantal foto’s me haarbandje.

Daarna is het grote moment daar, broer en zus gaan samen op de foto. Omdat grote broer nog maar 3,5 jaar is hou ik daar rekening mee en wrap ik zijn zusje voorzichtig. Zo kan hij haar goed vast houden en kan hij vooral knuffelen met zijn zusje. Samen met zijn vader poseer ik beide kindjes en dat gaat uitstekend. Wat is de kleine man trots! Wat een lieverd, op mijn verzoek krijgt zijn zusje wel heel veel kusjes. Hij doet het met liefde en heel veel trots, en dit is te zien in de uiteindelijke foto’s. Daarna maak ik nog een aantal gezin foto’s en sluiten we af met nog een stoere foto van grote broer zelf. Hij doet het uitstekend en met een prachtige lach heb ik een geweldige foto gemaakt. We kiezen daarna de foto’s uit en inmiddels zijn deze ontvangen.

Lief gezin, opnieuw dankjewel voor jullie vertrouwen. Geweldig dat ik jullie weer mocht blij maken met deze mooie herinnering van jullie pasgeboren dochter.

Liefs
Christha


POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.