Newborn fotoshoot Leeuwarden

Gisteren weer een fijne maar prachtige fotoshoot gehad met dit schattige kleine ventje. Hij deed het fantastisch, hij kwam slapend binnen en ging wakker weg. De gehele shoot heeft hij zich heerlijk ontspant en heeft hij lekker geslapen. Met zijn prachtige bos haartjes, mocht ik werkelijk alles met hem doen. In gewrapt, met prachtige hand gemaakte items een mooi mutsje, alles mocht! Met de baby susher op de achtergrond was hij echt enorm relaxt. En dat leverde absoluut prachtige beelden op. We hebben maar liefst vier settingen gedaan met dit ventje.

Ik begon met de eerste setting op de beanbag, ingewrapt. Daarna heb ik hem samen met zijn zus gefotografeerd op een prachtig echt wollen grijs kleed. Ook deze foto’s zijn heel erg mooi geworden, ondanks dat zijn grote zus iets minder zin had. Maar dat maakt helemaal niet uit, een mooie foto van de trotse grote zus en broertje kunnen we altijd maken! Ook deze keer is dit natuurlijk weer geslaagd. Daarna heb ik hem geposeerd op een blauw wollen kleed, met daarbij een gebreid mutstje. Echt te schattig! Een van mijn lieveling settingen eerlijk gezegd. Ook heb ik hem tussen door geposeerd in een prachtig brokante mandje, met ook een nep bontje. Ook deze foto’s zijn mooi geworden. En als laatste heb ik nog een aantal ‘bloot’ foto’s gemaakt op de beanbag om af te sluiten. Zie hieronder die foto’s want ze zijn echt geweldig geworden! Hij heeft echt heerlijk gedut tijdens de shoot, en vlak nadat ik klaar was met fotograferen en poseren, werd hij wakker. Een perfecte timing. Ik heb genoten van dit prachtige ventje tijdens de shoot. Dankjewel ouders dat ik dit mocht doen. Leuk dat jullie weer opnieuw bij mijn zijn terug gekomen om foto’s te laten maken van jullie kinderen. Bedankt!

Liefs Christha.

POST A COMMENT