nEWBORN gEPOSEERD lEEUWARDEN

Afgelopen donderdag mocht ik weer een prachtige kindje ontvangen in de studio. Dit keer dit mooie mannetje. Hij was een voorbeeldig modelletje. Zijn mama heeft een cadeaubon gekregen en kon deze gebruiken bij een geposeerde newbornshoot. Hij kwam de studio slapend in en zijn moeder heeft hem uitgekleed. De luier laten we altijd eerst aan, zodat we ongelukjes kunnen opvangen. Hij werd een beetje wakker en ik nam hem over. Ik pakte hem in met de basic wrap en door overheen kwamen de hand gebreide wrap. We hebben een Donker blauwe kleur gebruikt bij de mooie navy kleurige wol. En bij de setting in het houten bak hebben we een donker bruine wrap gebruikt. Ook hier heb ik gebruik gemaakt van een echt wollen vachtje in de kleur mos groen.

Daarna heb ik hem geposeerd op de beanbag. Een beanbag is een speciaal kussen die wederom handgemaakt is om een baby veilig en goed op te kunnen poseren. Hierom heen staat een speciaal systeem die de achtergrond doeken strak trekt. Een heel erg fijn systeem om mee te werken voor het allermooiste resultaat. Dat wil ik natuurlijk voor de foto’s! Ik deed zijn luiertje af hij vond het niet perse heel leuk. Ik suste hem zachtjes weer tot rust en klopte zachtjes op zijn billetjes en hielt zijn rugje vast. Dit vond hij heel erg prettig en viel snel weer in een lichte slaap. Ik poseerde hem daarna met diverse poses. Ik maakte als afsluiter nog een foto met een handgemaakte mutsje in de kleur blauw. Het stond hem prachtig.

Daarna opende hij zijn oogjes en vond hij het wel goed. Dat liet hij duidelijk merken en liet van zich horen. Geen probleem want hij had daarvoor enorm zijn best gedaan en was al klaar! Ik gaf hem terug aan zijn Beppe, die heeft de kleine aangekleed. Ondertussen heb ik de foto’s op de computer gezet. Zodat we direct na de shoot samen kunnen kiezen. Ik kan je vertellen het was lastig! Want ze waren allemaal even mooi. Moeder en Beppe konden bijna niet kiezen maar uiteindelijk met mijn hulp is het gelukt! Ze hebben inmiddels de bewerkte foto’s ontvangen en waren erg blij.

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.