Newborn shoot Friesland

Vandaag mocht ik weer een prachtig kindje fotograferen. Twee jaar geleden fotografeerde ik zijn grote broer en nu mocht ik dit pasgeboren mannetje van 3 weken oud fotograferen voor zijn eerste fotoshoot. Samen met zijn moeder kwam hij naar de fotostudio. Hij heeft van te voren zijn buikje heerlijk vol gedronken dus was hij in slaap gedommeld in de auto. Ik verwelkom ze in mijn studio.

Daarna vraag ik zijn moeder om hem uit te kleden, en neem dan de kleine over. De mama van deze kleine vent heeft nog een aantal voorbeeld foto’s die ik zelf gemaakt heb wat ze leuk lijkt om te doen. We gaan ons best doen om een aantal van deze foto’s in diezelfde stijl te fotograferen. Ik wrap de kleine in maar laat de voetjes en handjes ‘los’. Zodat deze zichtbaar blijven tijdens het fotograferen. Dit leek de moeder heel leuk om te zien op de foto. Dus dan regelen we natuurlijk met alle liefde! Ik maak eerst een aantal foto’s op het schapenwollen vachtje en hij vind het heerlijk. Ik mag alles met hem doen en leg hem daarna met wrap op de beanbag. Ook daar maak ik een aantal prachtige foto’s van de kleine baby.

Dan haal ik de wrap voorzicht om hem weg en poseer hem dan nogmaals op het wollenkleed maar dan puur. Hij blijft heerlijk slapen en ik heb de ruimte om daarna na de beanbag te gaan en nog een aantal foto’s puur te fotograferen. Hij doet het perfect en is heerlijk ontspannen. Ik fotografeer al de kleine details van dit schattige mannetje. Daarna is hij klaar, ik vraag aan zijn moeder of ze wellicht nog samen op de foto willen? Dat wilt ze graag. En we maken nog een aantal foto’s samen. Na de fotoshoot kiezen we samen de foto’s uit de bewerkt worden. Daarna nemen we afscheid.

Lief kleintje veel geluk met jouw lieve mama, papa en grote broer! En vast tot snel!

Liefs van mij

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.