Sitter Session Leeuwarden

Ja en dan heb je dit geweldige jongetje voor de lens, met twee hele mooie grote blauwe ogen. Zijn moeder wilde heel graag mooie foto’s van dit kleine mannetje. En dat kan ik natuurlijk regelen. Maar die blauwe ogen wauw.. wat een plaatje!!

Vandaag mocht ik dit jongetje fotograferen, we maken eerst de foto’s die ze heel graag wilde. Namelijk de ‘Puur’ foto’s. Dit zijn speciale portretten waarbij je echt het kindje volledige in de spotlight ziet en eigenlijk bijna het karakter uit de ogen kan lezen. Op een zwarte achtergrond met een zwart shirtje maakt dit het perfecte plaatje! Voor mij dan, want ik ben zelf echt fan van deze foto’s.

Ondertussen dat ik foto’s maak van de kleine man vertelde zijn moeder dat ze heel graag een sitter session had willen doen. Dus ik zei, nou dat kunnen we best nu ook doen! Ik heb kei leuke outfits en deze wil ik maar al te graag bij die kleintjes aantrekken. Want dat staat zo geweldig schattig! En ook bij dit kindje zal het waarschijnlijk super mooi zijn op de foto’s. Samen met de moeder loop ik naar de verschillende outfitjes die ik heb hangen. Dit is ongeveer maatje 74/80 afhankelijk van het pakje. We kiezen een bruin beertje uit en een groen konijntje.

We trekken eerst het beren pakje aan en maak hier in een paar prachtige foto’s op de bruine beige achtergrond. Het staat hem prachtig! Daarna doen we het konijnen pakje aan en ook dit is zo schattig. Hij poseert er ook zo lief bij. Echt prachtig! Daarna pak ik nog een ander groen pakje en trek hem dit aan. Ook dit staat hem opnieuw super lief! Ik maak nog een aantal foto’s in zijn geheel en sluit af met een prachtig portret van dit ventje. De foto’s zijn inmiddels klaar en verstuurd naar de ouders. Heel veel plezier ervan!

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.