Studio ZWangerschap Fotoshoot Leeuwarden

Vorige week kreeg ik een mailtje in mijn inbox, een last minute verzoek van een mama to be die al 35 weken zwanger was. Ze vertelde mij in dit mailtje dat haar vriend 23 maart zo terug vliegen naar Nederland van uit Ghana. Of ik heel toevallig misschien nog een plekje ergens had, omdat het haar toch wel erg leuk leek om een fotoshoot te doen. Het was even puzzelen in de agenda maar ik wilde haar graag helpen met mooie foto’s van haar zwangerschap, zeker nu haar vriend ook nog bijna de volledige 9 maanden niet aanwezig was bij haar. Het is gelukt!

Vandaag 1 dag na de aankomst van de papa van dit kleintje heb ik een afspraak kunnen inplannen. Het was een super fijne shoot en we kiezen verschillende jurken en body’s. Ook heeft hij uit Ghana een paar shirts mee genomen die met typische traditionele stof is gemaakt. Ze hebben bijzondere patronen en ze zijn beide met de kleur oker geel. Ik heb een matchende jurk voor de moeder en we starten dan eerst met de moeder alleen, daarna maken we enkele foto’s samen. Ik spreek Engels met de vader, en leg hem uit wat hij moet doen.

Ze staan er samen op en je ziet de liefde tussen de twee prachtig op de foto. Hij heeft een prachtige sterke blik die een echte toevoeging is op deze mooie foto’s. Na de shoot kiezen we de foto’s uit. Ze zijn allemaal erg mooi geworden en samen kiezen we maar liefst 17 foto’s! Allemaal zijn ze divers, alleen en samen. Met verschillende jurken uit mijn cliënt closet. Ik wens de papa en mama heel veel geluk met hun kleintje en ik hoop ze snel te zien met de newborn shoot, ook dan sta ik graag weer voor deze twee lieve mensen klaar. Om mooie foto’s te maken van hun baby.

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.