Trouwen in Drenthe

Weer een prachtige dag beleefd. met het bruidspaar Johan en Leslie, samen met hun vier kinderen vierden ze vandaag de liefde. Ik neem je mee terug naar het begin van deze dag en deel alvast een paar mooie beelden van dit prachtige huwelijk.

Vandaag ben ik samen met mijn partner vroeg onderweg naar Buinen bij bed en breakfast Triente. Wat een prachtige locatie en omgeving! Ik start de dag bij de bruid.We komen aan bij de Triente en worden vriendelijk ontvangen door een van de eigenaren. Via de achterkant lopen we door de prachtige tuin en komen uit bij de bruid, die zit heerlijk rustig te ontbijten. We kletsen even met elkaar en dan loop ik naar hun ruimte. Daar zie ik drie prachtige meiden, Lianne, Josha en Femke de dochters van het bruidspaar. Ook zie ik Wendy van Prolooks, ook wij zeggen elkaar gedag. Zoals jullie wellicht wel eens vaker lezen mijn blogs, ben ik een enorme fan van Wendy. Dus ik ben reuze blij met haar als make-up en haar artist!

Dan beginnen de eerst foto momenten, we beginnen met de trouwjurk ik bekijk een aantal plekjes waar deze zou kunnen hangen. Uiteindelijk lijkt het mijn fantastisch om deze in de perenboom te hangen. Samen met de eigenaar Willem die heel behulpzaam een trap regelde en hielp met het ophangen, hadden we het samen voor elkaar om te jurk in de boom te hangen. Hij hing daar prachtig! Ik maak een aantal foto’s van de jurk, en fotografeer dan de schoenen met de parfum die Leslie gaat dragen. Daarna wordt Leslie in de make-up gezet door Wendy. Ook maak ik hier een aantal beelden van, en daarna worden de haren gedaan. Dan is er even een momentje om een heerlijk broodje te eten, geregeld door Leslie. Bedankt! Smaakte heerlijk! Dan komt haar schoonmoeder samen met haar schoonzusje om de jurk aan te trekken. Dit wordt vakkundig gedaan, en alle knoopjes worden rustig door de lusjes gehaald. Daarna wordt het haar sieraad met behulp van Wendy en haar schoonmoeder in het haar geplaatst. Bij de prachtige hoge trouwschoenen krijgt Leslie hulp van haar goede vriendin Berber. En daar staat dan een prachtige bruid! Een beauty! Ze straalt vol op en de meiden zijn zo intens blij! Zoveel liefde is op dit moment te voelen!

Daarna staat er een grote verassing te wachten voor de meiden, ze worden opgehaald door een heuse limousine! En wat vinden ze dit gaaf! In hun enthousiasme rennen ze naar de auto en bekijken hem uitgebreid, daarna stappen de drie dochter in samen met de rest van het gezelschap. Tijd om te vertrekken. We rijden naar de officiële trouwlocatie De kruimel. Daar zal de bruidegom zijn bruid pas zien tijdens de ceremonie. Alle gasten nemen plaats en Babs Monique stond klaar om de ceremonie te begeleiden. En even serieus! Deze ambtenaar rockte echt deze ceremonie, wat een fijn mens met een passie voor haar vak en met zoveel liefde gedaan! En nu terug waar we gebleven zijn, de ceremonie. Flowerboys komen op, hilarisch trouwens! Biertjes en bloemen! Geweldig! Ik zeg iedereen zou een ‘Flower boy’ moeten hebben op zijn trouwerij! En dan wanneer deze heren hun zitplaats hebben gevonden komt de bruidegom samen met hun zoon Deon aangelopen. Deon vind het even spannend maar hij doet het toch heel flink met zijn twee jaar oud! En dan volgen de drie meiden, tranen.. en heel veel tranen rollen over hun wangen van enorm veel liefde en geluk. Wat een binnenkomst en wat een lieverds! En dan wachten ze samen met Johan op Leslie. Zei wordt begeleid door haar schoonvader naar zijn zoon. Momentje hoor! Weer zoveel liefde en een paar dikke tranen in de ooghoeken van het bruidspaar en de gasten. En ja die meiden! Zooo blij!!

Dan volgt de ceremonie, en die is prachtige en liefdevol en met heel veel passie begeleid. Daarna volgen prachtige geloftes en een paar kerk klokken die Deon maar reuze interessant vind. Dus die heeft besloten de ceremonie te verlaten voor deze klinkende klokken samen met Oma. De geloftes worden uitgesproken naar elkaar maar ook naar de kinderen en dat stukje is zo lief. Als moeder doet het mijn hart een slagje sneller laten kloppen, er zit zoveel liefde in dit gezin. Het is echt van afstand te voelen. Na dit moment is het tijd om elkaar het Ja-woord te geven, en de vraag van de Babs wordt met een volmondig Ja van allebei beantwoord. Het huwelijk wordt dan gesloten door een tik met de hamer, en daar komt Deon weer aan om hier een flinke mep op te geven, of nouja een paar! Heerlijk kind die kleine man, ik ben twee en ik doe dit eventjes. Daarna wordt er een gepassioneerde felicitatie kus door het bruidspaar aan elkaar gegeven onder flink gejoel van hun dochter en publiek. Daarna worden de handtekeningen gezet en is het huwelijk officieel! Gefeliciteerd lief bruidspaar!

Dan is het moment dat de weergoden hun vreugde tranen wilde delen met deze locatie en dat was best een flinke hoeveelheid, daardoor wordt eerst de taart aangesneden en gedeeld. Is daar een momentje rust, maken we daarna nog een aantal foto’s met verschillende gasten. Maken wanneer het dan echt droog is de groepsfoto en sluiten we af met een korte fotoshoot met het gezin en het bruidspaar. En dan! Zit het erop, de dag is voor mij klaar en het bruidspaar gaat heerlijk bbqen. We nemen afscheid en daarna vertrekken we naar Leeuwarden.

Lief bruidspaar en kinderen wat hebben wij genoten van jullie trouwdag. Het was hier en daar wat puzzelen met het weer maar wat een prachtige dag was dit. Ik wil jullie bedanken voor jullie keuze voor mij. Maar bovenal wil ik jullie heel veel liefde wensen, al kan dat bijna niet meer voor jullie. Want whoooo! Jullie zijn een en al liefde! Dus wens ik jullie nog net wat meer gezondheid toe. Omdat jullie al heel veel liefde in overvloed hebben. Voor jullie kinderen wens ik dat hetzelfde, want wat zullen ze fijn opgroeien in jullie liefdevolle gezin. Bedankt!

Liefs

Christha

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.