fbpx
Scrol of gebruik de pijltjestoetsen om door de site te navigeren

Trouwen

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

Nu is het tijd voor alle leuke voorbereidingen. Jullie zullen het er wel druk mee hebben. Je bent van alles aan het uitzoeken om het huwelijk tot een droom bruiloft te maken! Een prachtige trouwlocatie, mooie trouwkleding of misschien wel het boeket? Maar je bent nu op mijn website terecht gekomen, waarom? Omdat je opzoek bent naar iemand die jullie mooiste dag vastlegt! ‘De’ trouwfotograaf! Hier ben ik!

Ik hou van spontane, vrolijke, romantische en creatieve foto’s! Een samenwerking tussen jullie en mij vind ik belangrijk. Daarom spreek ik graag van te voren af voor een vrijblijvend gesprek. Zo kan ik jullie ontmoeten en jullie mij. We kunnen al de wensen en ideeën bespreken. Het is belangrijk dat we samen een klik hebben. Alleen als we samen een klik hebben komen we tot een prachtig album vol met herinneringen. Dit is wat ik voor jullie kan betekenen. Ik maak een waardevol trouwalbum met de mooiste herinneringen van de trouwdag! De dag die je nooit meer wilt vergeten, die gaan we samen vereeuwigen! Net zoals jullie liefde!


Klanten ervaring

Lieve Christha wat een ongelooflijke eer dat jij onze bruiloft wou fotograferen! Gisteren het album al mogen afhalen(zo snel) en gelijk bij de eerste foto ben jij er in geslaagd om de emotie, lees tranen weer weten te raken! Wij zijn geen standaard stelletje en jij voelde dat meer dan perfect aan. Met als gevolg een geweldig album en onbetaalbare herinneringen!!! Super bedankt.

Sjouke & Cielo


Ringen
Tarieven

Mijn trouwreportages beginnen bij € 995,- voor zes uur fotografie. Dit is inclusief:

— 6 uren fotografie
— Kennismakingsgesprek
— Een prachtig Album vol herinneringen
— Minimaal 40/50 digitaal bewerkte foto’s op hoge resolutie
— Een hoogwaardige canvas van maar liefst 60x40cm!

Taart

Optioneel

+ Extra uren aanwezig € 95 p/u
+ Loveshoot – foto’s voor op jullie trouwkaart
+ Persoonlijke houten USB
+ Reiskosten buiten Leeuwarden € 0,45,- per KM.
+ Extra foto’s bewerkte foto’s €5,- p.s.


Geïnteresseerd geraakt?

Maak dan bij het contact formulier een afspraak, zodat we een kennismakingsgesprek kunnen plannen!