Tweeling newborn fotoshoot friesland

Gisteren mocht ik weer een newbornshoot doen dit keer van een prachtige tweeling samen met hun grote zus! Ik verwelkom als eerste de moeder in de studio ik help haar met de maxicosi’s. Want daarvan zijn er natuurlijk twee. De vader van de kleintjes komt iets later. Snel daarna sluit ook de papa aan. Allereerst kleed de moeder het meisje uit en neem ik deze over, deze wrap ik alvast heerlijk in en daarna doen we hetzelfde met de kleine man. Ook dit gaat goed en ze vallen heerlijk beide in slaap en mag ze poseren

Ik heb ze beide een eigen kleur wrap gegeven en het meisje krijgt nog een mooi haarbandje. Ik poseer ze eerst in een mooie ronde schaal en daarna wrap ik ze beide opnieuw in dit keer met een gebreide creme kleurige wrap. Nu laat ik ze beide samen poseren in het kratje met een zacht kleedje op de vloer, deze matchen heel erg mooi samen van kleur. De tweeling doet het fantastisch ze slapen heerlijk door en ik mag alles met ze doen. Ondertussen wordt grote zus opgehaald van de opvang. Ik maak na haar komst kort met haar kennis en klets even met haar zodat ze zich op haar gemak voelt. Ze heeft er helemaal zin in met haar drie jaar en heeft enorm veel liefde voor haar broertje en zusjes. Tijdens het poseren kust ze om en om een kleintje. Af en toe krijg ik ook een gekke bek, en natuurlijk een prachtige lach en trotse blikken. Wat een trotse zus! Daarna poseer ik de tweeling nog alleen van elkaar en zit de newborn fotoshoot erop. We kiezen samen de foto’s uit en inmiddels zijn deze verstuurd en bewerkt. Dankjewel voor jullie vertrouwen.

Lief gezin, heel veel geluk met jullie twee mooie kindertjes! Heel veel liefde gewenst.

Liefs

Christha


COMMENTS

 • Jouvence

  1 februari 2024

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Krijg er een beetje Anne Geddes vibes van 😉

 • Kijkje in huis en tuin

  1 februari 2024

  Wat een mooie foto’s, een blijvende herinnering om voor altijd te koesteren.

 • Eat Live Travel

  2 februari 2024

  Prachtig! EN WAT ZIJN ZE NOG KLEIN. IK VIND DE FOTO’S BETOVEREND, ZO’N MOOIE HERINNERING.

 • Claire

  2 februari 2024

  Wauw prachtig!!! En wat een goede investering ook. Ik wou dat wij het hadden gedaan met onze kids.

 • Eva

  2 februari 2024

  Hele mooie foto’s! De liefde straal er vanaf!

 • Tessa

  3 februari 2024

  Wat een prachtige foto’s. Het lijkt me best lastig om 2 babies tegelijk te fotograveren

 • Frederique

  4 februari 2024

  Wat een schatjes. Die heb je mooi vastgelegd zeg!

 • Heleen

  5 februari 2024

  HEel mooi gedaan. Knap dat je ZOVEEL GEDULD HEBT MET KLEINTJES 🙂

POST A COMMENT

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.